Da li verujete u ljubav ili vezu preko interneta ili telefona?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
1.Mislim da mi se neko s neta svidja...joGooOOD:Ajde ljudi bwe vecina seops: a 2.
sta vam je? :?
Ti ne mozes unistiti ono sto su neki oprobali i iskusili na svojoj kozi,ja eto verujem u tu ljubav preko zice jer traje vec iha,ha...ipak nije to za svakog,moras da budes malo spec da bi verovao u nesto tako...Alexandra9:ooo... Cheaf... (:
Pa prichaj malo vishe o tome, dugo sam van svih forumskih prichica.
shto se teme tiche...
ja verujem u ljubav, ali ona vishe ne veruje u mene...
kuchkaPp
sve je mogucje, necju da unishtavam nadu svojom patetikom i pesimizmom![]()
Umalo da zaboravim, welcome back Alex!Master_Chief:Ti ne mozes unistiti ono sto su neki oprobali i iskusili na svojoj kozi,ja eto verujem u tu ljubav preko zice jer traje vec iha,ha...ipak nije to za svakog,moras da budes malo spec da bi verovao u nesto tako...Alexandra9:ooo... Cheaf... (:
Pa prichaj malo vishe o tome, dugo sam van svih forumskih prichica.
shto se teme tiche...
ja verujem u ljubav, ali ona vishe ne veruje u mene...
kuchkaPp
sve je mogucje, necju da unishtavam nadu svojom patetikom i pesimizmom![]()
Neki imaju srece drugi ne,mozda ti jednostavno vise odgovara starinjski nacin... :wink:Alexandra9:heh, ne znash za moj sluchaj...
nije ni bitno (;
dino.:Mislim mozemo imati simpatije prema nekome ali kakva ljubav kada ga ni nevidis ( sta treba da zamisljam da je J.LO I da penim za kompom ) nego ako se upoznaju preko neta i nadju se uzivo i svide se jedno drugom i rodi se ljubav e u to vec mogu da poverujem ...
E znao sam da ce neko da me citirawild_child:dino.:Mislim mozemo imati simpatije prema nekome ali kakva ljubav kada ga ni nevidis ( sta treba da zamisljam da je J.LO I da penim za kompom ) nego ako se upoznaju preko neta i nadju se uzivo i svide se jedno drugom i rodi se ljubav e u to vec mogu da poverujem ...
Glupost.Ljubav se ne radja samo iz fizicke privlacnosti.I poenta nije da ti " penis "................smatram da ponekad odnos sa ljudima na netu moze biti iskreniji i dublji od onih koji imaju za osnovu fizicku privlacnost