ljubav preko interneta

blue aquarius:
Hvala Elle_77, takav odgovor sam i ocekivala, to mi je nekako i bilo logicno. Da ne pominjem da smo i momak i ja Vodolije (ja Vodolija/Ovan, on Vodolija/Vaga), razlika ziemdju nas je pet dana u njegovu korist, isto smo godiste, ali iz razlicitih gradova, i to udaljenih vise od 100 km. Oboje smo dosta vezani za kompjutere, ja cak i na poslu radim za kompom, a oboje smo skoro zavisnici od interneta.
Hvala jos jednom na potvrdi onoga sto sam pretpostavljala :D

Super za vas, ako na taj nacin odradjujete simboliku Urana :wink:

Psihologue:
Zar je dotle doslo da se veruje u ljubav preko neta?

a078.gif

Ja je ne zamisljam uopste, nego sam htela da cujem od vas sta vi pod tim pojmom podrazumevate ... Situaciju kad je jedan u Brazilu a drugi u Sidneju, nikada se nisu videli i "jako se vole", ili kad zive zgrada do zgrade, "sretnu" se na netu, upoznaju i posle budu zajedno 2 godine ? Sta od ta dva ?

U ovome sto sam prethodno navela, mislila sam (naravno) na ovu drugu opciju. :wink:

Psihologue:
Nije mi jasno kako se neko moze zaljubiti samo na osnovu pisanja?

to krene sa pisanjem...pa ti se neko ucini kao zanimljiva osoba....pa onda krenete sa pricom preko slusalica, web kamera dodje na red...pa telefon...i na kraju pozelis da se vidis sa tom osobom...i tako psiho to dodje na svoje.
i uvek mozes dalje i vise, jel?
(ja to iz iskustva)
;)

Ne mozes se zaljubiti u nekoga s kim nisi bio u vizuelnom kontaktu. Mozda se tim osobama svidja slika koju je on/ona stvorio o drugome. Sve krece od vizuelne hemije i onda se ona nadogradjuje ( ili ne ). Izgled, pogled, vidjena reakcija su baza za pocetak veze kao i za njen zavrsetak. Ne treba preskakati tu prvu fazu jer posle sve moze da padne u vodu. I naravno sledi razocarenje...

ja ne mislim da se može zaljubiti u nekoga na temelju dopisivanja ali ako nakon par dana dopisivanja popiješ s tom osobom kavu u nekom obližnjem kafiću kao da si je upoznao tog trena na ulici i svidite se jedno drugom -tada slijedi faza upoznavanja -ne vrijedi mi ni ako se s nekim tipkam do besvjesti i super mi je a fizički ne može proći!
na taj način sam upoznala svog bivšeg dečka koji mi je bio susjed a nismo se nikada prije vidjeli,a i mnogi dečki koji zalaze na ista mjesta kao i ja upoznavaju se sa curama preko neta-mislim da je sve to zbog toga što su muškarci postali gotovani i izigravaju frajere kad su vani a kad dođu kući upoznavaju cure na netu :)

lindica:
ja ne mislim da se može zaljubiti u nekoga na temelju dopisivanja ali ako nakon par dana dopisivanja popiješ s tom osobom kavu u nekom obližnjem kafiću kao da si je upoznao tog trena na ulici i svidite se jedno drugom -tada slijedi faza upoznavanja -ne vrijedi mi ni ako se s nekim tipkam do besvjesti i super mi je a fizički ne može proći!
na taj način sam upoznala svog bivšeg dečka koji mi je bio susjed a nismo se nikada prije vidjeli,a i mnogi dečki koji zalaze na ista mjesta kao i ja upoznavaju se sa curama preko neta-mislim da je sve to zbog toga što su muškarci postali gotovani i izigravaju frajere kad su vani a kad dođu kući upoznavaju cure na netu :)
To sto si napisala i jeste neki normalan sled dogadjaja. Sta bi bilo da zidas kucu a izostavis par ciglica ? Znaci, sve po redu i ono sto malo ljudi danas koristi....STRPLJENJE. Kako kaze jedna poslovica "Ako tiho hodas, dalje ces dospeti"

pa to je ono što sam napisala- muškarci izađu van na isto mjesto gdje i ja-svako drži svoje pivo u ruci i dižu noseve do neba a onda ti isti muškarci (oni koji izlaze)dođu kući i sutra dan upoznam frajera na netu koji je sinoć stajao pored mene-što reći na to!!!!
a još jedan argument-stariji muškarci 30-ak god.i više se osjećaju glupo vani među hrpom balavurdije kai i ja sama pa se događa da vani ne mogu upoznati muškarca koji nije pijan i da je moje godište ili stariji-a na netu takvih ima manogo-i možeš birati s kim ćeš izaći-s školovanim,s visokim,s niskim...ako hoćeš možeš svaki drugi dan upoznati novog muškarca pa je veća vjerovatnost da je jedan od njih po moom ukusu ,a dok sam bila oslonjena samo na izlaske upoznavala sam 2muškarca godišnje-nekog usnajpaš pa ga mjesecima promatraš da bi na kraju kad ga upoznaš zaključio da je totalno bezveze tip-ipak se na netu stvari brže odigravaju :)

Mislim da je ovo bilo dovoljno argumenata!!!!

Psihologue:
Sto se mene tice nista bez price uzivo..

Nema nista bez direktnog kontakta.Oci u oci!
Imala sam iskustvo sa jednim decom,upravo putem interneta,dopisivanjem.
Super smo se ukapirala.Ali kad smo se videli,ja sam od starta znala da sa njim vezu ,duzu,ozbiljniju i emotivno kvalitetnu necu ostvariti.Covek mi jednostavno nije imponovao vizuelno.
Nisam opterecena spoljnim izgledom.Ali,mnoooogo je bitno da ti neko ne bude odbojan fizicki.Na stranu to sto imate super komunikaciju ,slicna interesovanja......

Bas tako sevilja, svi govore kako fizicki izgled nije vazan, ali on je okidac. Ipak svi mi trazimo u jednoj osobi spoj fizickog, mentalnog i duhovnog bica. Mozda smo i skrenuli sa teme ili smo ipak dali naznake ko je sklon nekoj vrsti imaginacije a to se verovatno vidi u natalnoj karti. Mozda neko od astrologa treba da napravi analizu nasih hor. znaka ? Misljenja su podeljena ovde...

lindica:
meni je vladar 7.kuće braka u kojnukciji s uranom i vrh sedme kuće mi počinje na 1 stupnju blizanaca kojim vlada merkur(internet)-jel to pozicija za upoznavanje budućeg preko interneta?

Pre bih rekla da je to pozicija za vise od jednog braka! ;)
Ako treba da upoznas nekom putem interneta,budi bez brige,to ce se desiti.

lindica:
da li se može iz horoskopa neke osobe vidjeti da li je sklona pronalaziti muškarce odnosno žene preko interneta i da li će budućeg naći na taj način?

naravno ...ja sam dupla VAGA i zene se loze na mene svakog dana ...forumashice seku vene ....a ljubomorni forumashi skacu sa Brankovog mosta :lol: :lol: :lol:

preko neta se upoznaju ljudi .... a koji je horoskopski znak to nema veze ...bitno je da se sexulano privalace ;-)

Pozz svima od sexomana
Nicky-ja

Back