DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 55.292
Mmmm,svaka cast na priznanju.Ja sam ista takva, zato i znam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mmmm,svaka cast na priznanju.Ja sam ista takva, zato i znam
Čujem iz 2. ruke da je jedna žena rekla svom ljubavniku: "Slušaj, ako ne možeš više da me *****, onda me bar istuci."Mmmm,svaka cast na priznanju.
Zanimljivo ,imaju zene razne bubice ….koliko su divne tolike su i cudne.Čujem iz 2. ruke da je jedna žena rekla svom ljubavniku: "Slušaj, ako ne možeš više da me *****, onda me bar istuci."
![]()
Ja sve postujem.To je znak da suviše poštuješ žene
ali ja ne pričam o svetu...pričam o dve osobe koje grade međusobni odnos...jer ljubav se ne desi sama od sebe zaljubljivanje se desi,neko ti privuče pažnju čime god a ljubav se gradi posle tog zaljubnljivanja i ako se ne gradi isto kako si se zaljubio tako ćeš se i odljubiti.Covek ne moze ni sebi da ugodi a kamoli svetu.
Poštovanje žena može dovesti do suha pimpekaJa sve postujem.
Poštovanje žena može dovesti do suha pimpeka
Tako je !Poštovanje žena može dovesti do suha pimpeka
samo ak se furas na isti spolPoštovanje žena može dovesti do suha pimpeka
Meni nije tako jer sam ja puno bolja kombinacija od tebe:Iz zagreba sam..Mama mi je srpkinja,tata mađar. Ja nikad nisam doziveo ljubav. Dobar sam posten zgodan imam novaca,a zenske padaju samo na bitange,narkomane iprobisvjete. Da li je tako i kod vas?
pre će biti obrnuto...osim ako nije neka mazohitkinja mada njih nema dovoljno da bi to bila isplativa strategija XDPoštovanje žena može dovesti do suha pimpeka
Samo 100%osim ako nije neka mazohitkinja mada njih nema dovoljno
Pogresne trazis. Bez ljubavi ne mozes da osvojis zensko srce. Ljubav je energija koja izbija iz srca i samo djubre tome moze da odoli.Iz zagreba sam..Mama mi je srpkinja,tata mađar. Ja nikad nisam doziveo ljubav. Dobar sam posten zgodan imam novaca,a zenske padaju samo na bitange,narkomane iprobisvjete. Da li je tako i kod vas?
kaze se "familije" ...Da vidis iz kojeg je plemena prvo, normalno
Zavisi, crnogorci iz plemenakaze se "familije" ...![]()