LJUBAV NE POSTOJI

Covek ne moze ni sebi da ugodi a kamoli svetu.
ali ja ne pričam o svetu...pričam o dve osobe koje grade međusobni odnos...jer ljubav se ne desi sama od sebe zaljubljivanje se desi,neko ti privuče pažnju čime god a ljubav se gradi posle tog zaljubnljivanja i ako se ne gradi isto kako si se zaljubio tako ćeš se i odljubiti.

Poštovanje žena može dovesti do suha pimpeka
samo ak se furas na isti spol

nacho libre funny gifs GIF

Iz zagreba sam..Mama mi je srpkinja,tata mađar. Ja nikad nisam doziveo ljubav. Dobar sam posten zgodan imam novaca,a zenske padaju samo na bitange,narkomane iprobisvjete. Da li je tako i kod vas?
Meni nije tako jer sam ja puno bolja kombinacija od tebe:

Meni je mama hrvatica a tata polu hrvat polu talijan, a ženske se pale na talijane a ne na neke Mađare hurčeve.

To ti je problem frende moj.

Živija i pozdrav iz Dalmacije

Ženske ne vole sramežljive tipove, TO JE SVE.

Ona fora da žene vole kretene nije istina (iako ima mnogih koji vole), žene naprosto vole da muški preuzme INICIJATIVU, vole to... TO JE PRIRODNO I BIOLOŠKI i ako ne preuzmeš INICIJATIVU da je zavedeš i prvi nešto poduzmeš, pa i zasluzujes da te odjebe. TOCKA

Iz zagreba sam..Mama mi je srpkinja,tata mađar. Ja nikad nisam doziveo ljubav. Dobar sam posten zgodan imam novaca,a zenske padaju samo na bitange,narkomane iprobisvjete. Da li je tako i kod vas?
Pogresne trazis. Bez ljubavi ne mozes da osvojis zensko srce. Ljubav je energija koja izbija iz srca i samo djubre tome moze da odoli.
Da bi procenio kakva je odes da vidis gde i kako zivi, kako se ponasa prema ocu i majci kako prema bratu.
Kako se ponasa prema njima tako ce i tebi.

Back