- Poruka
- 4.865
imali smo anketu da li su kceri privrzenije ocevima i mala je prednost u korist odgovora da . a sada imam jedno hipotetsko pitanje . sta ako majka ima dva sina blizanca , hoce li jednoga voljeti vise ?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
imali smo anketu da li su kceri privrzenije ocevima i mala je prednost u korist odgovora da . a sada imam jedno hipotetsko pitanje . sta ako majka ima dva sina blizanca , hoce li jednoga voljeti vise ?![]()
Zasto bi nekoga volela vise?
nije tacno moj deda je vise voleo mene a baba burazera..isto tako od 6 oro dece najvise su voleli one koji su im davali keshDeca se vole beskrajno, kako moze neko dete da se voli manje, a neko vise?!
nije tacno moj deda je vise voleo mene a baba burazera..isto tako od 6 oro dece najvise su voleli one koji su im davali kesh
pa nekome neda ni vode a nekom bi dala i pizzu .
hoce mladjeg
ja sam drugi sin..i kad nisam tu keva mene vise voli..kad nije burazer onda njega..imam i ortake bracu i njihova majka voli mladjeg viseŽorz od kada si ti majka 2 sina....
Tema : no comment.
jel umes da citas rekoh 6oro dece su imali majka i otac..moji baba i dedaOvde je rec o majkama, a ne o babama i dedama.
hajde da zakompliciramo , dva sina i jedna kcer ?![]()
Je l' može jedan sin i jedna ćerka? Ako može, evo ja... Podjednako ih volim, ali imam otvoreniji odnos sa sinom. Možda zato što je stariji, ili zato što smo sličnih karaktera, ko će ga znati...![]()
Имам два сина, нису близанци. Да ли имам права да одговарам на тему?
ja sam drugi sin..i kad nisam tu keva mene vise voli..kad nije burazer onda njega..imam i ortake bracu i njihova majka voli mladjeg vise
jel umes da citas rekoh 6oro dece su imali majka i otac..moji baba i deda