ljubav majke prema sinu .

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
GetImage.aspx

pa nekome neda ni vode a nekom bi dala i pizzu .

Pa onda ima u glavi ta zena poremecaj,...
... ali nije u pitanju ljubav o tome sto ti pricas, dala vode, dala pizzu...to je mozda subjektivan dozivljaj iste osobe, mozda je jedan fin , a drugi problematican , pa se ponasa tako u skladu sa time, a ne znaci da ima manje ili vise ljubavi samo joj je nacin ophodjenja drugaciji?!

U pravu je Džordži. Moj otac je stariji sin, i mm je stariji sin, obojica su manje voljeni od svojih pokojnih keva. Nema veze da li su prisutni ili odsutni bili. Možda deluje kao subjektivni sud, ali nije, to su svi okolo videli, a i ove to nisu krile. Mislim da je uvek voljeniji onaj ko ne 'be živu silu.

Имам два сина, нису близанци. Да ли имам права да одговарам на тему?

Imas :)
Uvek je bila polemika o tome da li se moze jedno dete voleti vise od drugog.
Ja sam recimo odrasla u uverenju da su moji roditelji vise voleli moju stariju sestru jer je uvek bila savrsena, besprekorna, vukovac i sl i imala sam kompleks zbog toga, ali sam vremenom shvatila da su meni cinili mnogo vise ustupaka nego njoj. Prvo sam mislila da je to zato sto misle da sam "suntava", al posle sam skontala da to nije razlog :)
Posto su deca razlicita i roditeljska ljubav se pokazuje razlicito.

Волим их на различит начин. Различити су. Млађи је затворенији, за њега више бринем. Међутим, мислим да је он упорнији. Старији је отворен, друштвен, али лако одустаје.
Иначе, мала је разлика, скоро као да су близанци.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back