Ljubav iz interesa - sve cesce !

Svedoci smo,da sve cesce procitamo,putem stampe,i javnih medija ,kako se sklapaju brakovi,iz cistog interesa.
Najcesci slucajevi,koji se pojavljuju u javnosti,to su brzometni brakovi "stalleta" i voditeljki,raznih TV stanica.

Da su to,brakovi iz cistog inetresa,govore nam podaci,koji navode,da su se ti i ti,vencali posle tri meseca,ili manje
ili vise vremena poznanstva.Sada je otvoren (bar kod nas) lov na kosarkase,fudbalere,vaterpoliste.Interesantno je
i vrlo primetno,da recimo za sportistima,koji upraznjavaju sportove,koji ne donose enormne zarade - ne trce te
"poznate" zenske face.Dosli smo po tom pitanju,u jednu veoma neprijatnu situaciju.Ona se tice,dobrih,lepih,primerenog ponasanja mladica.Ako nisu u nekom od nabrojanih,profitabilnih sportova (tu je i tenis,naravno), sanse da ce upoznati devojku,sa izrazeno lepim telom.....ravna su nuli ! Te se "cuvaju" za bogate
sportiste. A sta ce mladici,koji nisu u svetu sporta (citaj ogromnih para). E pa oni mogu,da se potrude,jedino kod
devojaka,koje se ne nalaze u "prvoj ligi", koje prave ljubavne zasede sportistima,i koje ove dobre mladice,sa svim
vrlinama (ali tankog dzepa) i ne primecuju !!!

Lorde, ne znam čemu vremenske odrednice?
Ovako se to nekad radilo u Ulcinju

evo sad mi pade napamet proizvoljna digresija:

Istorija je uvek sjedinjavala slobodu i Pirateriju
images

Немојте се женити само због ноћи. Ноћу можете и спавати. Тражите жену, која ће вам решити проблем дана.
Д. Радовић

Дакле, и овај чика саветује брак из интереса! Само са мало мозга успут. :lol:

Iz svih prispelih komentara,ne vidim da je iko rekao nesto pametno,u interesu da se postojece stanje stvari promeni!
N e mogu da razumem,zasto se u Srbiji,svi mire sa nekom situacijom,koja nije pozitivna,koja nije dobra.Nema ni
jednog komentara,koji bi zazvucao,kao poziv na kriticko posmatranje date situacije.Konkretno,kada se napise
nesto slicno,kao sto sam ja napisao,o brakovima iz interesa,o vucicama sa TV-a i :starletama" koje padaju u naucja
"iz ciste ljubavi" bogatim sportistima,odgovori su uglavnom ,svi isti: "e pa tako je to uvek bilo".
To je razmisljanje nemocnih ljudi,koji uopste i ne zele,da razmisljaju,o bilo kom problemu,koje razara tkivo morala,
naseg drustva.Niko ne zeli borbu misljenja,jer ga niko nije ni naucio da razmislja

Back