Ljubav ili opsesija

Manipulator.

Ti njemu dala sina, pa zar jednako tako nisi i sebi dala tog sina?:roll:

Tako i on moze tebi reci dao sam ti sina, a sta cemo sa ostalim? "Za ostalo mi dugujes"

Yebote kakve vi majmune tupave od muzeva imate, ako im mozete takvu pricu prodavati.

Ma niste vi mudre, nego su oni majmuni i zato je to tako.

Lako je vama zenama kad imate volove, tako bi i ja glatko i lako prosao kroz zivot sa minimum truda.

Jaooo..Pa ti sve znas...:)Ljubim ja pametnu glavu...:cmok2:Srce moje...

Zene zasto svaki cas zovete svog decka, zar nemate neku prijateljicu koja bi sa vama svako malo pricala?

niko ne zna zasto je to tako, ali ako si ti taj srecnik, uzivaj sve dok se ti pozivi ozbiljno ne prorede...u tom slucaju, mozda oce da udara ceznju, a mozda joj vise nisi toliko dobar zanimljiv nezamenjiv... kad ne zovemo onda smo uobrazene kucke, kad zovemo previse onda smo ludace...znaci hocete prosek, umerenost, tamo gde vama odgovara, a u nekim oblastima bi hteli sve sem umerenosti...kako da ne , sve na dugme...uzivaj i budi srecan...

ovo sam se i ja pitala

i odma mala digresija, rade to i muzjaci podjednako :lol:

zasto misle da ce da sprece partnera u prevari ako se cuju na svakih pola sata, ako oce da h(k)ara ima to da radi sa ili bez poziva provere, odakle tolika nesigurnost

a izludjuje me kada suprotno ponasanje od tog svog tumace kao nedostatak ljubavi:eek: :azdaja:

Back