ljubav ide kroz zeludac .

moj partner je ...

• zadovoljan mojim kuhanjem .

• nezadovoljan mojim kuhanjem .

• on kuha meni !

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Dobro necemo o tome...pored onih koji se manekenisu potrebno je imati i one doktore koji znaju sta rade... ;) uostalom,ako ne ovde,Nemacka doktore iz Srbije zaposljava i placa odlicno,znam posto mi je bivsi decko u Nemackoj pa mi je pricao a imam i neku rodbinu tamo ;) o Norveskoj da i ne pricam...

doktorke imaju i vise pa opet ne zive na restoranskoj hrani ;)

u najboljem slucaju do 30 ,cesto duze :lol: ali ti dok si na specijalizaciji radis i imas platu,tako da nisi roditeljima na grbaci... ;) a plata je odlicna,jedino pocetnicka pre spec. nije nesto,ali posle je dobra...a ako otvoris svoju ordinaciju vrh :cool:

Dobro necemo o tome...pored onih koji se manekenisu potrebno je imati i one doktore koji znaju sta rade... ;) uostalom,ako ne ovde,Nemacka doktore iz Srbije zaposljava i placa odlicno,znam posto mi je bivsi decko u Nemackoj pa mi je pricao a imam i neku rodbinu tamo ;) o Norveskoj da i ne pricam...

Zabavan tekst, šteta što nije istinit.
Plata je manja od 100 000 i to značajno, specijalizacija se ne dobija baš tako lako, nemamo status službenog lica iako istina to nisi ni navela al eto nije loše da znaš i da ne idem dalje, nije tema.

@
Volim, uživam da eksperimentišem u kuvanju, prava igra čula, al ljubav je ipak sveobuhvatniji pojam.
Ne znam čemu tolika fama oko kuvanja, često se otvaraju ovakve teme, ko da je to sad nešto posebno,
a zapravo samo veština više.

Izgleda ovde svi dobro kuvaju sem mene. Ponekad nesto skuvam kako treba ... Glavno je to sto mene stvarno smara kuvanje... Trudim se, niko se ne buni jer znaju koliko ne volim da kuvam , ali moram zbog specificnog nacina ishrane moramo da izbegavamo gotova resenja, restorane i slucno... Ali brzo kuvam

I vise volim da perem sudove, ribam i sve sem tog kuvanjaaaa

Back