ljubav ide kroz zeludac .

moj partner je ...

• zadovoljan mojim kuhanjem .

• nezadovoljan mojim kuhanjem .

• on kuha meni !

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Niko se nije zalio. Naprotiv. Obozavam da kuvam, kada imam kome. A kada sam sama zivim na vocu i vocnom jogurtu.
Ne volim striktne recepte, uglavnom improvizujem. Volim lepo i da postavim, aranziram. Ne podnosim ono- serpa na sto, pa jedite. Uzivam u spremanju, pipave, pikantne, hrane koja zahteva vise seckanja i truda. Sve volim da prilagodim malim, prakticnim zalogajima:) I trudim se, i zbog deteta, da sto vise spremam domace (sokovi, zimnica, pekmezi,...). Ne podnosim supu iz kesice, gotove prelive i sl.

Ja znam bas dosta muskaraca koji kuvaju, dobro.
Ali ipak to vise volim ja da radim. On za to vreme moze da isprasi tepih:mrgreen:

tako je i kod mene...ono što ne umem kompenzujem dna drugi način...

- - - - - - - - - -

A gde je opcija "vodi me u restoran na klopicu"?:think:

Umem da kuvam. Volim da kuvam. Ali nemam vremena. Tako da sam izgleda voljena zbog nečeg drugog a ne zbog kecelje i varjače.

ta opcija važi za vas koji imate po 100.000 platu...
ova moja je voljena samo zbog toga što ume lepo da sprema...inače ne bi bila voljena...
nema ni jedan drugi kvalitet...

Poslednja izmena:
u najboljem slucaju do 30 ,cesto duze :lol: ali ti dok si na specijalizaciji radis i imas platu,tako da nisi roditeljima na grbaci... ;) a plata je odlicna,jedino pocetnicka pre spec. nije nesto,ali posle je dobra...a ako otvoris svoju ordinaciju vrh :cool:

kod nas doktor koji radi u hitnoj i pregleda ko ce znati koliko pacijenata ima 700e platu. totalna mizerija za taj posao..

Back