Ljubav i sex u eri interneta

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
honesty-2.jpg

Parovi se sve više upoznaju tako što se prvi put "sretnu" putem interneta.

Da li ste imali neku uspešnu vezu a da ste partnera prvo upoznali preko neta? Da li biste odali "tajnu" uspeha?

Da, ozenio sam se, preko neta.
To je bio pocetak broadband interneta oko januara 2006. Nikakva tajna, devojke su trazile muzeve tako,
bio je ICQ aktuelan.

Da li ste imali neko veliko razočarenje sa osobom koju ste upoznali preko neta? Lažno predstavljanje?
Tada je samo napredan kadar koristio internet, tako da nije bilo toga.

Koje su prednosti i mane upoznavanja preko foruma?
Samo prednosti, no treba prepoznati prevaru.
Kada sa online treba preći na viđanje uživo? I šta radite ako je osoba daleko pa ne možete da se vidite, prekidate li komunikaciju?
Naravno da treba uzivo. Biras osobu sa kojom mozes da se sretnes, dakle iz istog mesta.

Parovi se sve više upoznaju tako što se prvi put "sretnu" putem interneta.

Da li ste imali neku uspešnu vezu a da ste partnera prvo upoznali preko neta? Da li biste odali "tajnu" uspeha?
Da li ste imali neko veliko razočarenje sa osobom koju ste upoznali preko neta? Lažno predstavljanje?
Koje su prednosti i mane upoznavanja preko foruma?
Kada sa online treba preći na viđanje uživo? I šta radite ako je osoba daleko pa ne možete da se vidite, prekidate li komunikaciju?

Pogledajte prilog 942460 Pogledajte prilog 942462 Pogledajte prilog 942463
To da je neko nešto **** preko interneta je laž!

Davne 2007, bila sam klinka 20tak godina, upoznala sam decka na jednom davno ugasenom forumu. Dopisivali smo se neprestano, posle smo razmenili brojeve telefona... videli se jednom, nastavili jos neko vreme online jer nismo iz istog grada... nikad lepse iskustvo. Nije potrajalo, jer sam bila klinka i dramila oko gluposti, 💕 Jako lepa uspomena.

A sada sa bivsim/sadasnjim, (ne znamo jos na cemu smo) veza na daljinu, preko facetime, virtual sex, hot chat.:ljutka:
Stuck on this f***ing new normal.:sad2:

Ma, misljenja sam da mozes zavoleti tu osobu bez problema preko neta, video poziva tek. Gledas ga, svidja ti se (iako nas ti video pozivi fizicki deformisu) pricas o svemu, vidis gestikulaciju, sjaj u ocima..Sve su barijere inace u glavi, porusis ih nesvesno, jer kapiras ma ovo je samo preko neta, nista to nije. Mogu da se povucem kad hocu... Mislis da si bezbedan ali...
Kada izadjes sa nekim u rl i shvatis da jedva cekas da odes kuci i pozoves doticnu osobu, virtuelnu ljubav. :telefon:
Mozak je cudan i jos uvek neistrazen. Sve je u glavi.
Jos gore ako si sa tom osobom imao neku pricu onda je taj dodatak garant da si se dobro zeznuo. :mrgreen:

Da, ozenio sam se, preko neta.
To je bio pocetak broadband interneta oko januara 2006. Nikakva tajna, devojke su trazile muzeve tako,
bio je ICQ aktuelan.
Sjecam se ICQ i koristio sam ga na samom pocetko neta uz IRc '9
Tada je samo napredan kadar koristio internet, tako da nije bilo toga.
I ja kao samoproglaseni klosar :)

Ontopic
Imao sam na samim pocecima iz susjedne drzave. Nije islo. Neki su se ozenili, sad imaju mozda i unuke.

Jedan iz Izraela mi je tvrdio da je on ko-izumitelj ICQ i da to znači "I Seek You"
Znam samo da je prvi vlasnik bio iz Izraela i firma se zvala Mirabilis. Kasnije se prodala. To sta ti je rekao je tocno, a sad dali je taj sta ti je to tvrdio ko-izumitelj ne bi znao. Sjecam se i svog UIN-a iliti broja :)

U biti prva upoznavanja su mi bila paralelno s IRC-om.

Temu sam pročitao.
Ima odgovora vrednih čitanja.
Nemojte da dopisivanje smatrate gubljenjem vremena. Prvo se iskreno dopisujete jedno 15-20 dana, pa ako zaključite da vredi se sresti - onda susret. Ako nemate inspiracije, vremena , ili bilo šta, onda sačekajte osobu ili period kada će biti zanimljivo. Razmena slika tek pred susret, više da se prepoznate pri susretu, nego radi nečeg drugog. Posle- šta bude - biće.

Što si tužan, Forlone? Pisao si pametne i iskrene odgovore, kao i onaj gost koja je pisala ćirilicom, i još neki.
Žalosno je što u ovo vreme toliko mogućnosti za komunikaciju mi smo nikad usamljeniji i nikad sa više nesporazuma, nikad sa manje komunikacije, a ako i ima komunikacije, verujem da nikad nije bila plića, površnija.
Ono što je na tom čuvenom Zapadu, pre ili kasnije dođe i do nas.
Realno, jedino net pruža široko polje za pronaći cvet koji tražiš.
Dosuše, mi iz malih mesta , u najboljem slučaju, nađemo nekoga za seks u nekom drugom, dalekom mestu.
Ali, ljudi koji žive u velikom gradu u istom tom gradu mogu naći i osobe za ozbiljnu vezu, pa i brak.
Ima promašaja, ali vremenom se izvežba, pa se lakše i brže pogodi ciljana meta.

Dođe i ta faza. Zamori se čovek od promašaja. Valjda tada ljudi i šalju one poruke koje je pominjala ona gošća sa prvih stranica, ono kad kažu da ako nije dogovren seks, neće ni da se sreću sa ženom. Eto, ona se naljutila na to, kao i na isticanje da čovek neće vezu.
Sad, kad ja ovde napišem da sam zvao jednu ružnjikavu devojku na susret, a ona meni rekla da je ne zanima susret ako nema ibanja (doslovno, ovim rečima) odmah će neko potrčati da ustvrdi kako lažem. Bolje i da ne pominjem one koje otvoreno, bez trunke stida pitaju koliki mi je i traže sliku. Znam, znam, i ja sam mislio da su to pederčine, dok se nisam uverio da su žene.

Back