- Poruka
- 42.880
Da li maleni muškarci imaju manje seksa od recimo muškaraca normalnog rasta (180-185)?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne znam odg na ovo
a oni ce te lagatiznas da ovi odavde jbu non stop
![]()
Какво примитивно питање!
...имају више а не мање..
Da li maleni muškarci imaju manje seksa od recimo muškaraca normalnog rasta (180-185)?
Какво примитивно питање!
Nije
Svaka žena vole da vide muškarca lepog rasta ovi sitni malog rasta imaju problem da pronađu pafgnericu što znači oni nemaju skim i zbog toga dodju na forum da nerviraju forumasice
Ovo je DayDream![]()
![]()
![]()
- - - - - - - - - -
Zašto? Da ti nisi od onih koji se popenju na stolicu da nosom dodirnu astal?
- - - - - - - - - -
A jel se hvale da im kuurac porasto?
Ima vise malih no velikih zena tako da...
Ima vise malih no velikih zena tako da...
Svaka žena voli da ima višeg partnera dok obuje štikle to je taman lepo za vidjeti
Svaka žena voli da ima višeg partnera dok obuje štikle to je taman lepo za vidjeti
Ja imam 188 cm..kakve su mi sanse da zabodem kolac postavljacu teme?
Ja imam 188 cm..kakve su mi sanse da zabodem kolac postavljacu teme?
Probaj nekog malisu,pa ces vidjeti! Da,mislim da imaju vise,jer se vise i trude oko zena.......Ovi lijepi i visoki ne znaju ni konverzirati kako treba,a kamoli da te odvuku u krevet......A tako je isto mislim i sa zenama.Manje-vise.........
Није ни чудо што нас цео свет мрзи колико смо у просеку примитивни!:
Zašto? Da ti nisi od onih koji se popenju na stolicu da nosom dodirnu astal?
...потписујем..Probaj nekog malisu,pa ces vidjeti! Da,mislim da imaju vise,jer se vise i trude oko zena.......Ovi lijepi i visoki ne znaju ni konverzirati kako treba,a kamoli da te odvuku u krevet......A tako je isto mislim i sa zenama.Manje-vise.........