Ljubav i rat

Disko Kauč

Elita
Poruka
24.596
U istoj čaši. Jeste možda uočili da ljudi uđu u vezu i zarate zajedno s drugim ljudima? Kao, zajedno smo jači. Hajde da osvojimo svet.

Meni se dešavalo da drugarice koje su ušle u vezu su postale malo zlobne prema meni, kao ne moraju više da mi ćute, nisam im potrebna više. Realna priča skroz. Ledžit se dešava. I vremenom se verovatno smore u vezi i ponovo postanu fine. Možda sam i ja nekad zbuzzzzumzzzzz

A takođe i sam par zrači tom ratobornom energijom.

Je l zračite? Je l su vas ozračili? Kako to pravdate? I je li to materijal za lečenje ili je potpuno OK i sladko?

U istoj čaši. Jeste možda uočili da ljudi uđu u vezu i zarate zajedno s drugim ljudima? Kao, zajedno smo jači. Hajde da osvojimo svet.

Meni se dešavalo da drugarice koje su ušle u vezu su postale malo zlobne prema meni, kao ne moraju više da mi ćute, nisam im potrebna više. Realna priča skroz. Ledžit se dešava.

A takođe i sam par zrači tom ratobornom energijom.

Je l zračite? Je l su vas ozračili? Kako to pravdate? I je li to materijal za lečenje ili je potpuno OK i sladko?
Meni to ono malo detinjasto i to sam viđao jedino u srednjoj školi i to kod najvećih frikova.:lol:
Dobro manje sredine i provincijski gradovi možda više boluju od toga. 😩
Najnormalnija stvar je selekcija. Biraš s kim ćeš da budeš i da se družiš.
Logično je da ćeš da se družiš sa nekim koji ti prijaju, a ne da načepiš na goozicu nekog prvom prilikom "zato što ti više ne treba".:lol:

Meni to ono malo detinjasto i to sam viđao jedino u srednjoj školi i to kod najvećih frikova.:lol:
Dobro manje sredine i provincijski gradovi možda više boluju od toga. 😩
Najnormalnija stvar je selekcija. Biraš s kim ćeš da budeš i da se družiš.
Logično je da ćeš da se družiš sa nekim koji ti prijaju, a ne da načepiš na goozicu nekog prvom prilikom "zato što ti više ne treba".:lol:
Pa guess what, ljudi su detinjasti

Nije kod svake osobe u vezi tako da otkaci sve oko sebe zbog partnera. Normalno je da se smanji kontakt sa drustvom na početku veze zbog partnera, volje za vise provedenog vremena zajedno, upoznavanju, opipavanju terena i pulsa koliko je partner podoban. Istina je da takvih osoba ima koji zapostave sve druge oko sebe pre svega msm na prijatelje kojima su do juce kukali kako su sami, pricali dobre i lose muvaže, kukali kako ih neka simpatija ne sljivi 2 % a on/ona lude za njim/njom.

Ne znam da li sa takvim ljudima kad pocnu da se tako ponašaju prekinuti kontakt i ne pustati ih nazad. Onda ce se oni vratiti uplakani, umokreni, ostavljeni, povredjeni i treba ce im rame za plakanje i kukanje.

Back