Ljubav i pažnja mogu da pretvore bilo šta u lepotu

Pa ok neko skapira sustinu u dve reci
Tako je...
Danik je neka fina, lepo vaspitana i istančana osoba, ali mi ovde, već stari... (Gle ko se poredi sa tobom! :zcepanje: )!
1657227472834.png

Mi smo naučili da jedna lasta ne čini proleće, i da se ne jede sve što leti, i tako to, sve redom narodne poslovice.
Ljubav je fanstastična, ali ako imaš ljubavi za sve, kako bi bilo da bilo koga izdvojiš?
Svane lep dan kad voliš ceo svet... ne zna ceo svet za ljubav, ali... da li je ok nekog izdvojiti?
Nije!
Nisi u stanju!

meni nije samo jasan fenomen...sva ziva bica na planeti reaguju na ljubav...cak i biljke...
✅ Nemaju racune za struju / vodu / obucu / ne trebaju im patike / ni pare da letuju zimuju ni da deca idu u skolu / eto zato je to tako.
sem ljudi...ljudima je (ne svima) nesto drugo uvek bitnije :confused:
Ne mogu svi kao ona:
https://www.google.com/amp/s/www.ku...sve-prepisao-evo-sta-sve-ima-dragana-mirkovic
ni kao ona:
https://www.google.com/amp/s/www.es...ac-u-nemackoj-od-10-miliona-evra-i-jos-3-vile

ni kao ona:
https://www.google.com/amp/s/www.te...a-milosevic-sina-vozi-u-kolicima-od-3400-evra

ni kao ona:

ni kao ona:

https://www.google.com/amp/s/www.te...-50000-evra-32-brusena-dijamanta-i-roze-zlato

Poslednja izmena:
✅ Nemaju racune za struju / vodu / obucu / ne trebaju im patike / ni pare da letuju zimuju ni da deca idu u skolu / eto zato je to tako.

Ne mogu svi kao ona:
https://www.google.com/amp/s/www.ku...sve-prepisao-evo-sta-sve-ima-dragana-mirkovic
ni kao ona:
https://www.google.com/amp/s/www.es...ac-u-nemackoj-od-10-miliona-evra-i-jos-3-vile

ni kao ona:
https://www.google.com/amp/s/www.te...a-milosevic-sina-vozi-u-kolicima-od-3400-evra

ni kao ona:

Neka je živa i zdrava, ja se i ne pitam mnogo ko je ona, nego ko su ljudi koji ovo prate i gledaju???

bez para si danas niko plus nista.
Ukoliko je to životni cilj, ok...
Moj životni cilj nije zgrtanje novca, pa hajde da vidimo da li vi koji mislite da novac vrti sve, možete da me preobratite i učinite osobom koja postoji da pravi novac.
Novac konvertovati u ljubav je nemoguće.
Može neko voleti to što novac čini, ali voleti osobu je korak više.

Osamnaest meseci cekanja na operaciju zato sto se nije imalo dvadeset dve hiljade evra da bude operacija odmah.
Strah da li ce se ziveti plus panika plus gadno svaki dan cekanje poziva plus vracanje nazad "ne moze sad".

Oni koji imaju imaju prednost odmah ih operisu spasavaju dok oni koji nemaju nisu bitni .
Moj životni cilj nije zgrtanje novca, pa hajde da vidimo da li vi koji mislite da novac vrti sve, možete da me preobratite i učinite osobom koja postoji da pravi novac.
Da li to vraca mrtve koji nisu docekali bitnu operaciju zato sto nisu imali para za istu vec zdravstvenu knjizicu?
✅
Može neko voleti to što novac čini,
✅
ali voleti osobu je korak više.
Zavolis nekog ko je dobar prema tebi / daje sigurnost / bas je malo primera uzvracenih obostranih ljubavi / osobe zajedno drze isti ciljevi isti interesi iste navike najcesce.

Može neko voleti to što novac čini, ali voleti osobu je korak više.
i ja sam dugo mislio tako ali sada počinjem da sumnjam. Možda pare otvaraju neke čakre...

Naletim na ovu sliku sa jednostavnim naslovom
"Ljubav i pažnja mogu da pretvore bilo šta u lepotu"

Slika vredi hiljadu reči.

Pogledajte prilog 1183529
Veterinar plus vitamini plus posebna ishrana plus posebna nega = mnogo para dato da se pomogne zivotinji sto je lepo videti u svetu gde se ne ceni zivot kao takav.

Bez para ovo ne bi bilo moguce.

@Lorelajn @Indigo3 da ste bile gladne zedne zato sto vam plate/ penzije / dnevnice kasne gazda/ gazdarica mobinguju pitala bih obe da li ste jele ljubav.Da li bi vam napisano bilo crkavanje od smeha.
Bez losih namera ikakvih - jednostavno je lako iz udobnosti ne shvatati da se ovaj pas izlecio parama datim lekaru za negu te romantizovati ljubav.
Da nije bilo para za lekara pas ne bi preziveo / uzalud sva priča o ljubavi pažnji bez odgovarajuce nege.

Je*eš taj svet gde se operacija na deci radi samo ako se prikupi dovoljno sredstava.
Ja to ne razumem.
Ljudi našli sredstva da lete na Mesec, Mars, ali ih boli uvo za decu, mora da se skuplja sms porukama da se tom detetu spasi život.
Ma, j*bo vas Mesec i Mars,. stoko neviđena! Sve neka se desi po Božijoj volji, sve, pa i najgore, i neka ne poštedi ni mene lično, ako je došlo do toga da glasamo na bilo koji način za dečiji život, za život uopšte!

@Lorelajn @Indigo3 da ste bile gladne zedne zato sto vam plate/ penzije / dnevnice kasne gazda/ gazdarica mobinguju pitala bih obe da li ste jele ljubav.Da li bi vam napisano bilo crkavanje od smeha.
Bez losih namera ikakvih - jednostavno je lako iz udobnosti ne shvatati da se ovaj pas izlecio parama datim lekaru za negu te romantizovati ljubav.
Da nije bilo para za lekara pas ne bi preziveo / uzalud sva priča o ljubavi pažnji bez odgovarajuce nege.
odakle znas ko je kakvu proslost imao?
opet, neko se odluci da ne postane prostitutka i mafijas zbog toga...stvar izbora

odakle znas ko je kakvu proslost imao?
Zapravo kakvu nemate sto se vidi po neprimerenoj reakciji.
opet, neko se odluci da ne postane prostitutka i mafijas zbog toga...stvar izbora
Bolje je da dete bude uspesno (Jankovic ... Milinkovic Savic ... Jokic .. Španovic ... neki pevaci pevacice ) .Bolje je da se lepo uda / ozeni .

Prostitucija je gadna / tamo gde se vodi kao posao gde se ima penzija na kraju ko ne moze bolje neka ih onaj Gore cuva.
Ovo drugo zavrsava tako sto se ostane bez svega tako da daleko bilo bilo kome.
Šilerova srusena samo prazna povrsina ostala / daleko bilo.

Ne diraj mi lorenu i indigo:evil:

Zapravo kakvu nemate sto se vidi po neprimerenoj reakciji.

Bolje je da dete bude uspesno (Jankovic ... Milinkovic Savic ... Jokic .. Španovic ... neki pevaci pevacice ) .Bolje je da se lepo uda / ozeni .

Prostitucija je gadna / tamo gde se vodi kao posao gde se ima penzija na kraju ko ne moze bolje neka ih onaj Gore cuva.
Ovo drugo zavrsava tako sto se ostane bez svega tako da daleko bilo bilo kome.
Šilerova srusena samo prazna povrsina ostala / daleko bilo.
Nije bila neprimerena vec iskreno usmerena na prilozeni video.
Doista moram priznati da ga nisam pomno pogledala od pocetka do kraja.

Ostalo necu da komentarisem, misli sta zelis da mislis.
Ja nisam komentarisala tvoj zivot ili bilo ciji vec tvoj post. U tome se barem razlikujemo 💐

Nije bila neprimerena vec iskreno usmerena na prilozeni video.
Ne slazem se....
Doista moram priznati da ga nisam pomno pogledala od pocetka do kraja.
vidi se...
Ostalo necu da komentarisem, misli sta zelis da mislis.
isto / to se podrazumeva ....
Ja nisam komentarisala tvoj zivot ili bilo ciji vec tvoj post. U tome se barem razlikujemo 💐
Vase pravo je da se pravite kako ne razumete cime samo potvrdjujete sami to sto sam napisala .
Ko razume pokaze razumevanje / ko nema iskustva da bi razumeo ne moze da shvati.

Ima neka priča koju sam davno čitala, sad koliko je istinita. Negde u krajevima gde su se žene uzimale od roditelja za određeni broj krava...
Pa je jedan čovek uzeo jednu naizgled ružnu ženu od njenih roditelja za čak 3 krave, iako koliko su bili siromašni je bila dovoljna jedna.
Pa je ta žena postala vrlo lepa, transformacije kao kod ovog psa.
Posle su ga pitali što je dao 3 krave. On reče da bi se moja buduća žena osetila vrednom. Jer na njihovom jeziku broj krava je to pokazivao.

Ljubav čini čoveka da se oseća vrednim, potpunim. Kada je voljen.
Ali ipak je ljubav dvosmerna ulica. Nema tog toka energije ukoliko je jednosmerno.

Potvrdu za ovu temu imamo i u tome što se mnogi muškarci ili žene prolepšaju kada su voljeni.. prosto zrače.
El vam se nije desilo da nakon što jako zavolite nekog, kupite mu i odeću lepu, volite ga, posle nekog vremena se za njega lepe žene koje ga ranije nisu htele? Jel eto on zrači... Slično i sa ženama.. I to drugi osete na neki način, a i samom čoveku koji je voljen daje krila. Oslobađa ga da se u potpunosti posveti sebi i svom životu na lep način.

E sad, koliko mi cenimo sve to, kada smo voljeni.. rekla bih da u nama postoji nešto zbog čega nismo zadovoljni kao životinje. Kompleksniji smo :). Ali o tome se već pisalo u temi.

Back