- Poruka
- 70.753
i to je istinaZato što nas tako uče od malena
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i to je istinaZato što nas tako uče od malena
Tako je...Pa ok neko skapira sustinu u dve reci
I bilo je nekad.najcrnje je da je ovo tačno
meni nije samo jasan fenomen...sva ziva bica na planeti reaguju na ljubav...cak i biljke...
Ne mogu svi kao ona:sem ljudi...ljudima je (ne svima) nesto drugo uvek bitnije![]()
Neka je živa i zdrava, ja se i ne pitam mnogo ko je ona, nego ko su ljudi koji ovo prate i gledaju???Nemaju racune za struju / vodu / obucu / ne trebaju im patike / ni pare da letuju zimuju ni da deca idu u skolu / eto zato je to tako.
Ne mogu svi kao ona:
https://www.google.com/amp/s/www.ku...sve-prepisao-evo-sta-sve-ima-dragana-mirkovic
ni kao ona:
https://www.google.com/amp/s/www.es...ac-u-nemackoj-od-10-miliona-evra-i-jos-3-vile
ni kao ona:
https://www.google.com/amp/s/www.te...a-milosevic-sina-vozi-u-kolicima-od-3400-evra
ni kao ona:
Neka smo svi zivi plus zdravi da para uvek bude koliko treba ziveli u to ime.Neka je živa i zdrava, ja se i ne pitam mnogo ko je ona, nego ko su ljudi koji ovo prate i gledaju???
Ukoliko je to životni cilj, ok...bez para si danas niko plus nista.
Osamnaest meseci cekanja na operaciju zato sto se nije imalo dvadeset dve hiljade evra da bude operacija odmah.Ukoliko je to životni cilj, ok...
Da li to vraca mrtve koji nisu docekali bitnu operaciju zato sto nisu imali para za istu vec zdravstvenu knjizicu?Moj životni cilj nije zgrtanje novca, pa hajde da vidimo da li vi koji mislite da novac vrti sve, možete da me preobratite i učinite osobom koja postoji da pravi novac.
Novac konvertovati u ljubav je nemoguće.
Može neko voleti to što novac čini,
Zavolis nekog ko je dobar prema tebi / daje sigurnost / bas je malo primera uzvracenih obostranih ljubavi / osobe zajedno drze isti ciljevi isti interesi iste navike najcesce.ali voleti osobu je korak više.
i ja sam dugo mislio tako ali sada počinjem da sumnjam. Možda pare otvaraju neke čakre...Ukoliko je to životni cilj, ok...
Moj životni cilj nije zgrtanje novca, pa hajde da vidimo da li vi koji mislite da novac vrti sve, možete da me preobratite i učinite osobom koja postoji da pravi novac.
Novac konvertovati u ljubav je nemoguće.
Može neko voleti to što novac čini, ali voleti osobu je korak više.
Veterinar plus vitamini plus posebna ishrana plus posebna nega = mnogo para dato da se pomogne zivotinji sto je lepo videti u svetu gde se ne ceni zivot kao takav.Naletim na ovu sliku sa jednostavnim naslovom
"Ljubav i pažnja mogu da pretvore bilo šta u lepotu"
Slika vredi hiljadu reči.
Pogledajte prilog 1183529
odakle znas ko je kakvu proslost imao?@Lorelajn @Indigo3 da ste bile gladne zedne zato sto vam plate/ penzije / dnevnice kasne gazda/ gazdarica mobinguju pitala bih obe da li ste jele ljubav.Da li bi vam napisano bilo crkavanje od smeha.
Bez losih namera ikakvih - jednostavno je lako iz udobnosti ne shvatati da se ovaj pas izlecio parama datim lekaru za negu te romantizovati ljubav.
Da nije bilo para za lekara pas ne bi preziveo / uzalud sva priča o ljubavi pažnji bez odgovarajuce nege.
Zapravo kakvu nemate sto se vidi po neprimerenoj reakciji.odakle znas ko je kakvu proslost imao?
Bolje je da dete bude uspesno (Jankovic ... Milinkovic Savic ... Jokic .. Španovic ... neki pevaci pevacice ) .Bolje je da se lepo uda / ozeni .opet, neko se odluci da ne postane prostitutka i mafijas zbog toga...stvar izbora
Ne diraj mi lorenu i indigo@Lorelajn @Indigo3 da ste bile gladne zedne zato sto vam plate/ penzije / dnevnice kasne gazda/ gazdarica mobinguju pitala bih obe da li ste jele ljubav.Da li bi vam napisano bilo crkavanje od smeha.
Bez losih namera ikakvih - jednostavno je lako iz udobnosti ne shvatati da se ovaj pas izlecio parama datim lekaru za negu te romantizovati ljubav.
Da nije bilo para za lekara pas ne bi preziveo / uzalud sva priča o ljubavi pažnji bez odgovarajuce nege.
Nije bila neprimerena vec iskreno usmerena na prilozeni video.Zapravo kakvu nemate sto se vidi po neprimerenoj reakciji.
Bolje je da dete bude uspesno (Jankovic ... Milinkovic Savic ... Jokic .. Španovic ... neki pevaci pevacice ) .Bolje je da se lepo uda / ozeni .
Prostitucija je gadna / tamo gde se vodi kao posao gde se ima penzija na kraju ko ne moze bolje neka ih onaj Gore cuva.
Ovo drugo zavrsava tako sto se ostane bez svega tako da daleko bilo bilo kome.
Šilerova srusena samo prazna povrsina ostala / daleko bilo.
Ne slazem se....Nije bila neprimerena vec iskreno usmerena na prilozeni video.
vidi se...Doista moram priznati da ga nisam pomno pogledala od pocetka do kraja.
isto / to se podrazumeva ....Ostalo necu da komentarisem, misli sta zelis da mislis.
Vase pravo je da se pravite kako ne razumete cime samo potvrdjujete sami to sto sam napisala .Ja nisam komentarisala tvoj zivot ili bilo ciji vec tvoj post. U tome se barem razlikujemo![]()