- Poruka
- 24.776
Metro, vratimo se temi seks ili keksSasvim rentabilno....a sta svlacis kad se ne oblacis?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Metro, vratimo se temi seks ili keksSasvim rentabilno....a sta svlacis kad se ne oblacis?
Nađi odgovarajuću, neku koja isto voli da zaspi.Ne posle seksa, ali volim da, dok sam u njenim ustima, u svojim topim dve kockice čokolade sa oreo keksom, i tada su mi nekako svi receptori zadovoljstva siti, još ako je napolju kiša, da je čujem kako dobuje o okapnice i roletne, a u sobi toplo, mmmmmm
Posle seksa bih najradije zaspao, ali sam naučio da mi se više isplati da je držim u zagrljaju, mazim i šapućem.
Pa, eto, ova Jelena vol da zaspi.Nađi odgovarajuću, neku koja isto voli da zaspi.
Mozemo mi i da jedemo i pijemo i pricamo ali ne odmah posle seksa.Pa, eto, ova Jelena vol da zaspi.
Ali, kao što rekoh, ne zaspim, uradim šta treba, pa mi se lepim vrati.
Jedi taj kinder bueno i šutiKoliko vidim, seksa ima samo u tragovima, zato nikome nije do slatkog...
Kaže se pičkoteSamo piškote.
J.ebes samo za novu godinu ili si licno Deda Mraz pa uvek imas paketica?Jel vam se desi posle kvalitetnog seksa da vas uhvati nenormalna želja za nečim slatkim? Mene da, u stanju sam da pojedem ceo novogodišnji paketić
Posle kvalitetnog seksa nema ničeg boljeg od još kvalitetnijeg seksa. Slatkiši, vino, cigara, džoint i sl. gluposti su za mlakonje.Jel vam se desi posle kvalitetnog seksa da vas uhvati nenormalna želja za nečim slatkim? Mene da, u stanju sam da pojedem ceo novogodišnji paketić
Sad ovo moram da probamNe posle seksa, ali volim da, dok sam u njenim ustima, u svojim topim dve kockice čokolade sa oreo keksom