kripton
Aktivan član
- Poruka
- 1.038
Jel vam se desi posle kvalitetnog seksa da vas uhvati nenormalna želja za nečim slatkim? Mene da, u stanju sam da pojedem ceo novogodišnji paketić
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Noup.Jel vam se desi posle kvalitetnog seksa da vas uhvati nenormalna želja za nečim slatkim? Mene da, u stanju sam da pojedem ceo novogodišnji paketić
Pljuga naravnoNoup.
Cigarete ili pivo i cigarete.
Ne jedem slatko.
Bilo koji osim pica krekera i slane plazmeKoji keks?
Pazi stvarno ..Pa moguće je da ti padne šećer..Pljuga naravno
Ni ja inače ne jedem slatko al posle seksa, neki manijakalni nagon. Možda mi padne šećer
Krekere volim...Bilo koji osim pica krekera
Nisam žedan. Nisam dijabetičar. Mislim da je uvrnuti fetišPazi stvarno ..Pa moguće je da ti padne šećer..
A nisi žedan?Obično je i žeđ znak niskog niskog šećera.
Da, ti voliš sve strašnoKrekere volim...
Ne osećaju samo dijabetičari žeđ..Nisam žedan. Nisam dijabetičar. Mislim da je uvrnuti fetiš
Da, ti voliš sve strašno![]()
Tačno je. Krekeraši osećaju iskonsku žeđ a ne šećerašiNe osećaju samo dijabetičari žeđ..
Krekeri su strašni?
Niko to još nije primetio , ti si prvi skontao njihovo pravo lice..
Može, može. Vidiš da prete na pdf politika da sledi velika glad, Kina sve kupila i pojela, nema više biranjaEeeeeee, pa ne moze bilo koji....
To samo ako je jako dobro ili jako loše. Ono između, može malo da se gricneNe, nista od jela i pica... samo bih spavala
a gde su proteini za snagu? Kako ....kako to radis spavajuci?Ne, nista od jela i pica... samo bih spavala
posle treceg se usuces ko virsla u vrucoj vodi....pa je l ti znas koji je to rad i trosenje enregije?Pa da, izmedju dva seksa volim da dremnem.![]()
Ne oblacim nista, samo se opruzim i gotovo, malo mi treba da zaspim. Cuj proteini, nekome mozda i dioping treba, meni samo malo sna.a gde su proteini za snagu? Kako ....kako to radis spavajuci?
a pazi kada je dobra ideja....obuces spavacicu tj. pidzamu i odsanjas...ne treba ni keks ni vino....
Pa ne znam bas, mene secer obori skroz i bez seksa.Cuj doping, najbolji je rolat od cokolade...odigras dva basketa bez problema...
Ne trazim ni jedno ni drugo... moze samo svlacenje ako usporim.Znaci llakse te oblaciti nego hraniti...
Sasvim rentabilno....a sta svlacis kad se ne oblacis?Ne trazim ni jedno ni drugo... moze samo svlacenje ako usporim.