Ne znam, kako da na zovem ovu temu: "Telefonska ispovest", "Halo? Molim!" ili "Sta on hoce od mene???". Da, sa tri upitnika. Sigurno se pitate zasto. Odlucila sam da vam otvorim srce. Ja sam po prirodi sramezljiva i diskretna osoba. Veoma malo govorim o svom zivotu, a ne ulazim bas pretrano u tudji. Nadam se da me necete pogresno shvatiti, posto cu vam bas otvoriti srce. Mozda da nazovem temu "Osoba otvorenog srca"? Ipak, na kraju cu dati naslov, posto sam potpuno nesigurna u sta da verujem. Zelela bih da mi vi ipak pomognete, iako sam vas mozda malo... obmanula. Nadam se da mi necete zameriti.

U vezi sam sa jednim deckom. On je sladak. Isli smo na letovanje na Maltu, s kog sam se upravo vratila. Sve je bilo fantasticno. Ipak, jos pre ovog letovanja, rekla sam vam da me povremeno zove moj bivsi decko iz Izraela. Kada sam sumirala sve sto znam o njemu, shvatila sam i da ne znam bas mnogo. Mi smo bili u nekoj vezi. Iskreno, meni ta veza nije nesto preterano znacila. On je sladak, a njegovi roditelji su zatucanopobozni Jevreji. Mi smo se druzili. Bili u vezi, ali ja nisam preterano obracala paznju na njega. Ipak, poceo je da mi se javlja u poslednje vreme. Ja sam bila samo ljubazna. Saznala sam da je ozenjen. Malo proucavajuci Fejs i ostale medije, od nasih zajednickih prijatelja, saznala sam svasta nesto. Ima neku mnogo dosadnu zenu. Ona je debela, a mogla bih reci i ruzna. Na porodicnim slikama svi urlaju. Da, on ima i dete. I onda se svi oni porodicno bece po tim slikama. To im je glavni fazon. On je mnogo sladak. Bas onako prototip slatkog Jevrejina iz filmova. Kada gledam njegove slike i porodicne snimke, pustim pesmu od Dzoganija "Ozeni me". Stvarno mi se svidja. Kada sam bila na Malti, zvala sam ga par puta iz hotela. Ipak, spustala sam slusalicu. Par puta se i javio. Zelela sam da mu cujem glas, ali se javila i ona. Ona je inace Jevrejka iz Italije i to dete non-stop davi tim italijanskim, koji ona govori. Stalno naredjuje mom bivsem decku, a on je tako sladak i nezan. KOd jedne drugarice sam gledala njihov snimak sa rodjendana. Nisam smela da kazem drugarici da me on zanima. Rodjendan je glup i dosadan. Deciji. Uzimaju tamo neku krpu, koju dizu gore-dole i pevaju rodjendansku pesmicu. Cak se i on glupirao medju tom decom. Posto je sladak, njemu sve lepo stoji, pa i to glupiranje. Na kraju naseg boravka na Malti, moj decko je digao frku, zbog hotelskog racuna za telefon. Pitao me je koga sam zvala toliko, a to nije moj kucni broj iz Izraela. I pri tom, razgovori su trajali samo oko pola sekunde ili sekunde. Ja sam rekla nekog prijatelja, ali se javila njegova zena, pa nisam htela da bude ljubomorna. Ipak, sve je resio direktor hotela, koji me je castio, posto sam tamo velika zvezda i taj racun mi je poklonio, kao i nas boravak u hotelu.
Ipak, sada ne mogu da izdrzim. Redovno posecujem njegov profil, iako on retko ide na Fejsbuk. Skoro smo se culi, rekao mi je da mu zena nije tu, a od drugarice sam saznala da cekaju drugo dete.
STa on hoce od mene?