Ljubani SMS-ovi

na vam nacitajte se ako hocete jos evo pisem!!!

# Volim te proslosti moja, toliko koliko mrzim buducnost. A i tebe proslosti mrzim, jer zbog tebe mrzim sebe!!!
# Ljubiti i ljubljen biti to je prava stvar, ko poljubi i ostavi to je KRIMINAL!!!
# Gdje je ljubav tu si Ti, ljubav dusu ocisti! Priznajem pred ljudima, ti si mi u grudima!
# Ljubavi moja, zeljo mojih snova, volim te svaki dan iz nova,
ti si radost moga jutra, ti si moja i danas i sutra, moje duge nespavane noci, ti si nada u mojoj samoci!!!
# Ti si svetlost u tami zivote, ti si u mojoj muzici jedina nota,
ti si beskrajna tema za moje sne, ti si moj ZIVOT i moje SVE...VOLIM TE...
# Dok se zemlja bude okretala, ja cu te voleti, dok sjaju zvezde ja cu te maziti,
kad vetar duva, ja cu te paziti, kad izadje sunce, shvatices da te volim....
# Nemoze niko da ima, da uzme, ono sto
# Krenucu sutra putem nekim, lutacu svetom dalekim trazicu malo srece za sebe, ali nema je bez tebe!!!
# Tesko je tesko tugu kriti u srcu plakati a nasmejan biti!!!
# Tesko je voleta nekoga, ko nije tvoj! Tesko je reci "PRIJATELJU" a misliti "NAJDRAZI MOJ" !!!
# Kad se probudis jedne divne noci, ti pogledaj kroz prozor svoj i preko najlepse zvezde primi poljubac moj!!!
# Tesko je umreti kad nista neboli, a jos teze zaboravit nekog koga srce zavoli!!!
# Razbicu casu, kad nemogu tugu, ja volim tebe a ti volis drugu...
# Odapela si ljubavne strele pogodila si srce moje, sada sam dozivotno zarobljenik ljubavi tvoje!!!
# . Oprosti mojim ocima sto jure za pogledom tvojim, oprosti mojim usnam sto zele da se slade tvojim poljupcem,
i poslednje sto te molim oprosti mi sto te volim!
# Ako te cika u crvenom uhvati i strpa u vrecu, ne brini pozelela sam te za Novu Godinu!
# Tek kad budes saznao kolika je razdaljina izmedju najlepseg kamena na dnu najdubljeg okeana
i najdalje zvezde na nebu saznaces koliko te volim...
# "Nebo je nocas ogromno, nebo zna gde je moje maleno, nebo je nocas krivo za sve, o da si barem ovde ali nema te..."
# I ne brini, ne, ne brini, sam nikad neces ostati i ako te svi napuste JA BICU TU!!!
# Divno je kad nekog volis, jer ljubav je najvecipoklon koji dajemo. Ljubav je skola nesebicnosti i vernosti.
Ljubav je kad nekog vaolis kao ja tebe.
# Ne dozvoli da neki pogresni ljudi udj u tvoj zivot, pomute bistrinu tvojih ociju,
nateraju te da volis ono sto oni vole i da zaboravis ono sto oni ne znaju-MENE.
# Ne zelim da ti se ispune sve zelje i snovi jer vise ne bi zeleo i sanjao...
Zelim da ti se ostvari onoliko zelja i snova koliko ti je potrebno da budes srecan!!!
# Okreni se, videces u mom oku suzu koja te moli da ostanes, sacekaj,
videces ruke koje se pruzaju tebi da te zagrle, slusaj, to moje srce lupa za tobom...
# Dani su kao noci, a noci bez sna, usne, na usne ti i ja. Sve sto imam tebi dugujem, a nista osim duse da ti darujem.
# Reci LJUBAV ja cu te voleti, reci ZELJA ja cu te zeleti, reci SUNCE ja cu te grejati,
ali nikad ne reci BOL jer te nikad necu preboleti!
# I da mi daju svet da uzmem sebi, da me ucine jacom od Boga, sekundu jednu razmisljala ne bih, uzela bi tebe umesto toga!
# VOLI ME, VOLECU TE, LJUBI ME, LJUBICU TE, VARAJ ME,UBICU TE!
# Samo tvoje oci nose boju mog zivota.
# Zasto je zivot gorak, zasto su ljudi zli, zasto postoji ona, zasto je volis ti?
# Mozda kad bude svanulo juce, mozda kad razum srce potuce, i ovo sunce ugasi kise, mozda te necu voleti vise!
# Ako voleti znaci ziveti, onda voleti tebe znaci ziveti vecno.
# Ko me nece, taj me ne zasluzuje!
# Sve vreme pokusavam da ti otkrijem manu. Konacno sam u tome uspela. ANDJELE, PA I NEMAS KRILA!!!
# Andjele moj najdrazi darujem ti ovaj poljubac nasladjii.
# U mome vrtu ruza si jedina.
# Najljepsa pjesma strune, najljepsa pjesma ptice, to ne kaze, sto u srcu osjecam ja.
# Pogledaj se u ogledalo i videces kako izgledaju moji snovi!
# I da si nebo, zvezda bih postala. I da si otrov, ja bih te probala. Da tebe nema, ja ne bih zivela!!!
# Nisi Bog i zato necu da te molim!
# Ako me ikada zaboravis ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju one koji su ih zaboravili!
# Niko nije toliko ruzan da ga niko ne voli, i niko nije toliko lep da ga svi vole.
# Nauci me da lazem pa cu ti reci da te nikada nisam volela!
# Ako je ljubav droga, onda sam ja najveci narkoman!
# I da te mrzim moja mrznja bi te volela.
# Zivim medju hiljadama ljudi, a volim samo tebe!
# Volela sam nekad nekog, ali nikad nikog, kao nekad nekog!
# Ti si neko i nesto na ovom svetu, a meni si ceo svet!
# Ja sam kao zrno peska u pustinji. Ako me izgubis vise me nikada neces naci, jer ce ti svaka druga liciti na mene!
# Ne trazi od mene da budem idealna. Ako to postanem potrazicu i idealnog decka!
# Voli te tvoja, ti znas koja, ljubavi moja!
# Ti si moj zivot, a ja zivot imam samo jedan!!!
# Iz drugarstva se ljubav radja. Hajde da budemo drugovi!
# Nikada te se necu secati, jer te nikada necu zaboraviti!!!
# Volela bih da sam droga, da me volis kao Boga, da me ubrizgas u vene i da umres ti zbog mene.
# Da si moj, da si moj dala bi ti zivot svoj, da mi je, da mi je leci kraj tebe!
# Moja ljubav za tebe prestat ce kada slijepi slikar uspije naslikati
zvuk padanja latice ruze na stakleni sag sa dvorca koji ne postoji...
# U secanju zivis raspletene kose, samo lik ti gubim godine ga nose.
# LJUBAV NIJE SAN, JER SAN NE BOLI.
# Nocas je moju dusu obavila tuga, nocas sam tiho plakala jer njega ljubi druga.
# Prestacu da te volim, prestacu da ti se divim, prestacu da mislim na tebe onog dana kad cu prestati da zivim.
# Ljubi dok si mlada, sad kad imas koga, jer ljubav je slatka, a mladost je "KRATKA"
# Ima jedan cvet, al ne znam mu ime, mislim da se zove "ne zaboravi me"
# Nema ne osvojivih muskaraca, ima samo nevestih zena.
# Zamisli dolazim sutra. Osim ako ti ne zelis da ostanem duze.
# I asked God 4 a Flower he gave me a garden, I asked 4 a tree he gave a forest,
I asked 4 a river he gave me an Ocean I asked 4 ANGEL he gave me YOU!!!
# Zbog tebe sam mrzela ovo jutro, jel ceo san sam imala tebe u vidu magle oko sebe...
# Nezdravo, neshvatljivo, totalno, nezamislivo, nemoguce, nenormalno, ludo, carobno,
cudno, krajnje, neodoljivo, famozno, iskreno mi nedostajes!!!
# Moja ljubav za tebe nece prestati sve dok jedan slepi slikar ne pokusa naslikati zvuk latice,
kako pada na prozirni tepih nepostojeceg poda!
# JA IMAM SAMO DVE BITNE STVARI U ZIVOTU-SRCE I TEBE! SRCE ZA TEBE A TEBE SAMO ZA SEBE-VOLIM TE!!!!
# U razdeljak te ljubim.
# I umorna sam kao ostareli ratnik i posle svih bitaka srce me boli, a jedini lek je neko kao ti da me voli...
# Sanjaj sve sto ti srce zeli, dusa voli, ali nemoj citav zivot da sanjas vec se probudi sutra i ostvari svoj san! Laku noc!
# Ljubav je kao delfin sto se obasjan mjesecinom kupa u toplini tvojih ociju
i zato ih nikada nemoj sklopiti jer kazu da delfini umiru u tami.
# Bog je svim andjelima dao krila osim tebi jer nije zelio da mu najljepsi odleti!
# Mi hodamo po crti Tankoj zutoj crti kroz mrak U kojoj nestaju kuce i ljudi i lica Citava ulica polako tone u dne Jos samo plavi prozori vire u tami
# Kad me sretnes sa njim negledaj ga kao suparnika vec ga gledaj kao coveka koji nije imao srece jer je uzeo devojku koja ga nikad voleti nece
# Ako se ikad bude stvarao novi svet, molim da taj svet bude iste vere, jer tesko je voleti nekog, a da nas imena dele
# Zivot je lanac bez kraja mnoge od nas pogresno spaja. Velike tajne krijem u sebi, cesto se pitam dali sam ikad sta znacila tebi Poslala:
# Negde u daljini pogled mi se gubi, negde u daljini moje srce ljubi. Prolazi mi mladost i u ceznji vene daleko si daleko od mene
# A ja sam ko uvek kad si blizu Ponovo gizdav i jak Tako smo lepi Tako smo sami
# Mi hodamo po crti Tankoj zutoj crti kroz grad Pocel je sitna kisa Hladne su ulice
# Noc je bez tajni Nase duge sjene su se pruzile niz mokri asfalt
# Klecim ispred slike tvoje suze kvase lice moje sklopljenih te ruku molim vrati se jer te volim 1. Ljubav je sreca ovoga sveta nekome prija a nekome smeta

# Moram biti pametna, kazem sama sebi, ali da sam pametna, volela te ne bih!
# I nek blista casa u kojoj i malo pene jos se sivi.
# I nek blista casa u kojoj i malo pene jos se sivi, pij i pevaj draga moja, na zemlji se jedanput zivi.
# Jednom se voli, jednom se zivi, jednom se dise i nikada vise.
# Ljubav je sila, ljubav je moc, gotovo dete za jednu noc!
# Voli - jer velika su srca koja vole!
# Ne veruj onom ko ti kaze: "volim te!", vec onom ko te sa suzama u ocima pita: "volis li me?"
# Nemoj biti ljubomorna, jer tom nema leka, taj lek ne prodaje ni jedna apoteka.
# ***** MI MATER AKO TE NE VOLIM!
# Trebas mi... da ti pruzim ono cega sam puna: paznju, neznost, ljubav, poljubce,
srecu... cekam i cuvacu sve ovo za tebe , jer mislim da ti to zasluzujes!
# Volim te kao sto je moj stari volio Josipa.
# Nije tesko vokljeti onoga tko je los. Puno je teze voljeti onoga tko je zaista dobar, jer mi onda moramo biti bolji od njega.
# Ljubav je kao delfin sto se obasjan mesecinom kupa u beskrajnoj lepoti tvojih ociju.
Zato ih nikad nemoj sklopiti, jer kazu da delfini umiru u tami!
# Dan kad si se rodila, padala je kisa. Nije padala stvarno, nego nebo je plakalo sto je Andjela izgubilo.
# Samo ko voli zna kako boli i kako je tesko ljubav naci. Samo ko pati, moze da svati, da ljubav sve u zivotu znaci!!!
# Kad te srce boli, kad te tuga slomi, procitaj ovu poruku i vidi ko te iskreno voli!
# Voleti nekog a nebiti s'njim, je kao biti kaznjen a nebiti kriv!!!
# U zivotu te prate 3 najteze stvari Ljubav, Sreca i Nada sta je Sreca znaces kad budes veca
Sta je Nada znaces dok si mlada sta je Ljubav to nikad neces znati dok u zivotu neces gorko ZAPLAKATI!!!
# Ti si kao najdalja zvezda do koje je najteze doci, ali bas zbog toga je najdalja zvezda najlepsa i najsjajnija!
# Mesec je pao, ja sam zaspao, ali tvoj zagrljaj nisam osetio! U tudini dusa mi sada zebe, jer ce jutro svaniti bez tebe!!!
# Bozanstvena zeno sve cu da di dam, vezala nas ljubav kao noc i dan, predivna je blizina tvoja, bozanstvena zeno ti boginjo moja!
# Izvini, oprosti, razumi, shvati! Dozvoli da ti objasnim neke stvari!
Iz obzira u obzir ne dolazi u obzir! Kostantno receno: Nedostajes mi!!!
# Kad se ponoc spusti, prekrije prozor tvoj, po nebeskoj pomracini poljubac ti saljem svoj,
nek poljubac stige gde ne mogu ja nek ti tiho sapne da te volim ja.
# Seti se duso, seti se mene, jer moja dusa za tobom vene.
# Voleti je lepo, voleti je lako, ali voleti kao ja ne moze svako...
koliko te volim, to se tesko pise, jer svaki trenutak ja te volim vise!
# Prošlu noc sam rekao mom Andjelu da ide da te cuva! Medjutim on se vratio.
Upitao sam zašto? A on se nasmeja i rece mi: netreba jedan Andjeo da cuva drugoga!
# Ko da me ljubi? Kad srce moje samo tebi Ljubav nudi. Sta je to Ljubav, reci mi samo.
Vatra sto gori jedan cas il ima nade jos za nas ?
# Kad vidis curicu, jos lepsu od mene, poljubac joj daj al se seti mene.
# U jednom malom gradu, na klupi u jednom parku ona je napisala davno:
"On i ona se vole!" U istom tom gradu, na staroj kamenoj ploci, on je napisao: "Najlepse su njene Oci!"
# Kad se poklope kazaljke na satu i kad otkuca ponoc, ti zatvori oci i stisniih jace i seti se onog ko zbog tebe place!
# Ja volim Sunce za dan, Mesec za noc, a tebe zauvek!!!
# Izbledece slika, uvence cvece, ali ime tvoje iz mog srca se izbrisat nikad nece!
# 1000 Reci mnogo je, 1 Rec malo je ali 2 dosta je da ti kazem VOLIM TE!
# U ljubavi nemam srece koga volim taj me nece, ko me voli ja ga necu eto kakvu imam srecu.
# Slatko spavaj zlato moje! Dok sklapas oci, pomisli sta ti donosi sutradasnji dan! Da li srecu ili tugu, da li mene ili neku drugu!
# Sta mi vredi da te gledam ja bih da te nikom nedam, al me tvoje srce nece sta mi vredi nemam srece!
# Zelim da ove noci budes andjeo srece, da ti u snu dodje ona koju najvise volis i koju dugo cekas i obeca ti da nikad otici nece !!!!
# JA... pogledom praticu te, dodirom mazicu te, zagrljajem branicu te, poljupcima hranicue, suzama tesicu te, ZAUVEK volecu te!
# Ne pisem ti spomenare zasto da se bavim sa time vec ti dragi pisem NE ZABORAVI ME!
# Kad procitas ovu poruku, ti pomisli na mene, kako me srce steze! Odkad tebe znam sve me za tebe veze.
Tvoje Ime u srcu nosicu i dok zivim tebe volecu!
# Sklopi oci i opusti se dok tones u moru mojih poljubaca i nedozvoli NIKOME da uzburka to more i zauvek te odvoji od mene!!!!!
# Ako me nekada budes napustio... smem li onda poci sa tobom??
# Tvoj osmeh stoji kao sunce. Tvoj pogled pogadja me u srce. Tvoje oci mi nocu nedaju mira, a tvoj poljubac me u dusu dira!
# Ti imas divan pogled, ti imas divan osmeh, al najlepse su tvoje oci, koje sanjam svake noci!
# Ne tuguj nego tesi sebe jer postoji neko ko misli na tebe.
U beskrajnim trenucima kad beskrajno volis sve drugo ucini ali nemoj da molis.
# U grudima mojim srce tuce jer volim te nemoguce!
# Kad se setim tebe ja zagrlim cebe, cebe jeste meko al' ti si daleko...
# Ako postoji RADOST, onda je to SUSRET S'TOBOM... ako postoji BOL, onda je to ZIVOT BEZ TEBE..
ako postoji neko koga ZELIM, onda si to TI!!!
# Oprosti mojim ocima što pogledom traze tvoje, oprosti mojim usnama što zele osetiti poljubac tvoj,< br> i poslednje što te molim, oprosti što te volim...
# Reka Sava tiho tece ja te sanjam svako vece. Sanjacu te celog veka sve dok tece ova reka.
# Dok zvezde sjaje, patka nosi jaje, dok vetar duva, patka jaje cuva; kad izleze pace voli ga jos jace.
Ti si moje pace, volim te najjace!
# Kada sklopis oci svoje, ja cu doci zlato moje, da te ljubim, da te mazim i cele noci pazim!
Da te cuvam od svih zala jer te volim sreco moja mala!
# I da si Nebo, zvezda bih postala i da si otrov ja bih te probala i da si vazduh ja bih te videla, da tebe nema ja nebih zivela!

Back