jolemisa Buduća legenda Poruka 34.414 07.04.2022. u 22:26 - Ljuba Tadić o glumcu #2 Ljuba je uvak imao mnogo da kaze i o zivotu i glumi i svaka rec mu je bila na mestu.Voleo sam i da ga gledam i slusam u dokumentarnim filmovima.
Ljuba je uvak imao mnogo da kaze i o zivotu i glumi i svaka rec mu je bila na mestu.Voleo sam i da ga gledam i slusam u dokumentarnim filmovima.
S Soradze Elita Moderator Poruka 21.212 07.04.2022. u 22:37 - Ljuba Tadić o glumcu #3 jolemisa: Ljuba je uvak imao mnogo da kaze i o zivotu i glumi i svaka rec mu je bila na mestu.Voleo sam i da ga gledam i slusam u dokumentarnim filmovima. Kliknite za proširenje... Tebe, dragi @jolemisa, kad vidim, znam da je sve u redu! Poslednja izmena: 08.04.2022.
jolemisa: Ljuba je uvak imao mnogo da kaze i o zivotu i glumi i svaka rec mu je bila na mestu.Voleo sam i da ga gledam i slusam u dokumentarnim filmovima. Kliknite za proširenje... Tebe, dragi @jolemisa, kad vidim, znam da je sve u redu!
jolemisa Buduća legenda Poruka 34.414 07.04.2022. u 22:42 - Ljuba Tadić o glumcu #4 Drago mi je Soradze.Sta da radim, kada postavljas prave postove.Nema grdnje,psovki,samo lepa secanja i osecanja.
Drago mi je Soradze.Sta da radim, kada postavljas prave postove.Nema grdnje,psovki,samo lepa secanja i osecanja.