Koji je, po vama, najveći stres u LJiS smislu?
Ja mislim da je to dvostruki život
Ja mislim da je to dvostruki život

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

slazem se... mnogi se predstavljaju drugacije i glume,pa se bas uzive u uloge...jako stresno...Koji je, po vama, najveći stres u LJiS smislu?
Ja mislim da je to dvostruki život![]()
slazem se... mnogi se predstavljaju drugacije i glume,pa se bas uzive u uloge...jako stresno...

ma ne to, bre
nego imaš ženu i decu kod kuće, i još jednu nevenčanu sa kojom imaš dete, niko ni za koga ne zna, a ti treba da se ponašaš i kod jedne i kod druge da je sve ok
i da te, pritom, ne provale
nije ni njima lako trebaju naci dve guske...koje ih nece provaliti...ma ne to, bre
nego imaš ženu i decu kod kuće, i još jednu nevenčanu sa kojom imaš dete, niko ni za koga ne zna, a ti treba da se ponašaš i kod jedne i kod druge da je sve ok
i da te, pritom, ne provale
Jel ti to imas neke planove ?Koji je, po vama, najveći stres u LJiS smislu?

nije ni njima lako trebaju naci dve guske...koje ih nece provaliti...
Jel ti to imas neke planove ?
Djelovala si mi kao fina djevojka !![]()

))Koji je, po vama, najveći stres u LJiS smislu?
ma sve je stres

ja mislim da je to vodjenje računa da ti ne ispadnju silikonski umeci, da ne popuste steznici, da ne ispadnu klipse iz kose, da se ne prosija faca pa šminka sklizne, da se ne oguli lakić ili jedna dlaka na kolenu počne da izbija pre vremena
sve prevare, dvostruki životi, mazohizmi i sadizmi polažu svoje oružje pred ovom grdosijom od problema, svojevrsnog dramskog komada koji se zarobio u ciklus večitog ponavljanja

))))))))))
iliti proseravanje po svaku cenu![]()
iliti proseravanje po svaku cenu![]()
isto i pussy, ali na sasvim drugaciji nacin, ali dobra knjizevnost. trebalo bi da pisu