Ljis snovi ..

• Začetnik teme Začetnik teme E'len
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Gagi ..okej lagala sam ! Naime to je bio ustvari wet dream .. :mrgreen:
TI u chanelovim lateks cizmama iznad koljena , ja ponizna tebi u lancima .. divljaštvo u imaginarnim ocima s kojim si me pohotno gledala je bio prejak senzi emotion da sam se u znoju probudila i odlucila napisat temu u tome, no međutim zbog moje još zelenjave na LJis-u to sam zamaskirala drugacijim sadržajem jer me bilo :rumenko:

Sve u svemu .. TEBE sam bas od sviju forumaša prvu usanjala.. :D

Vidi se da si sazrela kao forumašica :mrgreen:
:cmok2:

.. I mene nekad pukne da si pustim taj đir, zatvorim oci i ono .. u svom filmicu .. !
A niš.. probaj veceras nastavit sa snom.. razmišljaj o njemu puno prije spavanja .. ;)

BTW .. jer ti se neš slicno desavalo ka taj scenarij ovo lito negdi?

Moj post je bio zeru sarkastican , al okee.. bice sam predobra da bih to naocigled iskazala :mrgreen:
Hvala na savjetima, coffie shop je iza mene , drugih nece bit još jedno vijeme jer sam naime u FAZI " shebanosti" .. al ne brinite , stignem ja sve drugo obavit uz svoju ljubav Krstaricu.

Vi ste mi baš zabavni :zag:

Piii ozbiljan... pu-pu... ovde?
Sarkazam? Ironija? Ja sam bukvalista - kao list od bukva.

Pa to je najjjbolja faza. Sada si najjaca i niko ne sme da te dira.

Uvek mi se cinilo da kada se udari u dno ima covek neku specijalnu mracnu snagu da tvrdoglavo istera sta god hoce. Cudo. Rane je bolje ne leciti, ode i snaga kada mislis da se oporavljas - opet se brines da nesto ne izgubis.

(ja ovo samo onako pricam, nije savet, cak nije ni samo tebi namenjeno... laprdam, kao i obicno, filozofiram)

ovo već počinje da me zabrinjava. noćas sam sanjao da mi je parka nešto pisala na profilu, ne sećam se šta. a večeras ispade da se otvorio temu koja je slična njenoj i koju su moderaatori zalepili za njenu

Hahaha .. ba te led , desilo mi se i to : sanjala sam nekoga sa Ljis-a

Možda bi prilicilo da je bio wet dream
naughty.gif
, ali hbg ; nije ! :mrgreen:
Sanjala sam: modicu gagi kako mi zakljucava temu o "ne sjecam se cemu " :zcepanje:

Jeste li i vi imali posjetu kojeg Ljis-ovca u snovima ? :zper:

Ni u snu. :cool:

Back