LjiS oglasi

Poruka
18.868
Zamislite da mozete i morate da date oglas u nekim novinama kako biste nasli partnera.Dakle kada bi to bio jedini nacin da nadjete partnera kako bi glasio taj oglas,sta vam je bitno,sta trazite.Tema je otvorena i za zezanje :D

od zezanja je i krenula :rotf:

znaci..znam samo da ne volim plave ,
izgledaju mi nekako zenstveno kad su svetli.
i u principu da ne bude nizak ili ne daj boze debeo
a psihicki..dovoljno je da zna da nasmeje
i da nije neki fiju fiju i napadan.

stidljivi dolaze u obzir :rumenko:

Super tema u kojoj neću dati oglas, al ću se zekati pekati
Zekati pekati ću i one koji daju oglas:D
:trljanje rukicama:
:heart:

...već vidim anđu,
tražim kawasaki.. ovaj..tražim muškarca koji će me poštivati i posedovati kawasaki. :D
:heart: (znaš da se zekam, lipotice)

Niko nista ne nudi, samo trazite :lol:

nije istina,nudimo dusu i srce i .. dosta
:D

- - - - - - - - - -

Ko je trazio ja sam davala nemoj tako,red je da i ja trazim :lol:Sto se pitanja tice osoba koja zna sta hoce od sebe i od drugih,koja ne prodaje mooda za bubrege i ima dovoljno savesti i empatije,covek kome nije dosadno sa samim sobom.Eto.Da imamo da se razgovorimo lepo i da se zezamo.

:rotf:

staro za novo, mijenjam .. :D

- - - - - - - - - -

oglasi.jpg

od zezanja je i krenula :rotf:

znaci..znam samo da ne volim plave ,
izgledaju mi nekako zenstveno kad su svetli.
i u principu da ne bude nizak ili ne daj boze debeo
a psihicki..dovoljno je da zna da nasmeje
i da nije neki fiju fiju i napadan.

stidljivi dolaze u obzir :rumenko:

:cvet:

@Tema:
Nemam pojma kako bi taj oglas ispao, mozda trazim pametnu slatkicu sa kikom i crnim okama :rumenko:

- - - - - - - - - -

Obavezno da bude fina :)

Zamislite da mozete i morate da date oglas u nekim novinama kako biste nasli partnera.Dakle kada bi to bio jedini nacin da nadjete partnera kako bi glasio taj oglas,sta vam je bitno,sta trazite.Tema je otvorena i za zezanje :D

nemam muda da se oglasavam na taj nacin i ove sto upoznam redovnim putem padaju na karakteru vrlo brzo cak iako na prvi pogled imaju kvalitet i potencijal

Gluv,nem,slep,blago razvijen u ramenima,sa dobrom deficnicijom i da zna da masira,pametnom dosta:lol:

- - - - - - - - - -

staro za novo, mijenjam .. :D

- - - - - - - - - -

oglasi.jpg

I na kraju ti uzmu organe,ili pare,ne znam sta je gore :lol: ajd mozda ako ti slome :heart::lol:

Back