LJIS greske

Osnovna i najveća greška je kad oće da te menja. Hebi se, znala si kaki sam kad si me uzimala, nema menjanja. :cool:

znaš šta bi ti ja kole reko da sam žensko...sve što jednom bude novo jednog dana se pokvari, prestane da radi kako valja i treba da se promeni nečćim novijim, drugačijim...ništa nije nezamenljivo
:mrgreen:

znaš šta bi ti ja kole reko da sam žensko...sve što jednom bude novo jednog dana se pokvari, prestane da radi kako valja i treba da se promeni nečćim novijim, drugačijim...ništa nije nezamenljivo
:mrgreen:

Ako. Ima vremena do tog jednog dana, videćemo ko će se pre pokvariti i sazreti za promenu. :hahaha:

Mislio sam na drugo menjanje: nemoj na fudbal s drugarima nedeljom, nemoj rakijicu pre ručka, nemoj ovo, nemoj ono.....:mrgreen:

Greške partnera? Ha! On je bacao pare na sto, ja sama podigla četvoro dece, jer, pobogu, on je dao pare. A onda je bio nezadovoljan mojim "dočekom" kući u sitne sate, jer sam stalno bila mrtva umorna. I tako to godinama. I, evo, sad imam situaciju tipa, ljubavnica, dete... Za svaku igru je potrebno dvoje.

Back