pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 162.254
aj da napravimo AD
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Onda nisi čipovan na izgled, ili ne poznaješ dobro svoj čip, svi mi u sebi nosimo neko predosećanje, ne samo o izgledu, treba uključiti maštu, upoznati sebe. A opisana devojka ništa je drugo do Barbie, da nemaš možda sestru??Već sam ja čipovan. Plavuša, plave blistave oči, vitka, visoka 180, duge noge, manje dupe, veće grudi, lep osmeh. To piše u mom čipu.
Moje najveće ljubavi nisu bile po čipu.
Da li ja ne valjam ili čip?![]()
Slavica iz Bajmoka licnoE to, samo da me Gejc ne čipuje, ostalo može.
Ko preostaje? Zli umobolnici koji na prvi pogled nisu sasvim ok?i da čip automatski odbacuje zle umobolnike koji su na prvi pogled sasvim ok
ne, ta tautologija je pogrešnaKo preostaje? Zli umobolnici koji na prvi pogled nisu sasvim ok?
mislila sam da čip treba da prepoznaje one koji imaju sve one poželjne osobine ( izgled, interesovanja, ložnjavu...) , ali kriju mračnu tajnu kao što je opsednutost nečim, posesivnost, traume iz detinjstva koje žive i tako toTrećih nema. Mslm u teoriji mož postoje, u praksi svak je ako ne zao barem umobolan. SMSM.
epa ja bi to predupredio jos u laboratoriju ko u vrli novi svijet sto prejudiciro haksli lepo pravis u sam start bete i game a ipsiloni valjda su sa sve pozeljne osobine i sparuju se bez greskumislim, nije da sam baš često fulala, ali smatram da bi mnoge poštedelo gubljenja vremena i ostalih neželjenih efekata promašenog izbora
Već sam ja čipovan. Plavuša, plave blistave oči, vitka, visoka 180, duge noge, manje dupe, veće grudi, lep osmeh. To piše u mom čipu.
Moje najveće ljubavi nisu bile po čipu.
Da li ja ne valjam ili čip?![]()
el znas sta se rimuje sa betmen?Pogledajte prilog 697761
u mom čipu piše Betmen ali avaj....