LJIS čipovanje

Na pijaci...ono svako ima svoju preferenciju ja od krastavaca volim kornisone...sto manji to bolji...svaki zalogaj po jedan sladak :))
Jaja da su ono organska,lepa velika...Znas ono da se vidi da nije proslo kroz industriju..
Tako i ostalo...da nije mnogo prskalo/no... :)

Ne znam...ni velikki filozofi nisu dali odgovor na pitanje kako ljubav nastaje
Mozda bi to bilo tacno da postoji samo jedan jedini tip osobe koji bi mi se mogao svideti, ovako i ukus evoluira sa mnom
Simpatija iz sedmog razreda mi se uopste ne bi svidela sada :lol:
Tajming je pola svega isto

svako u svom čipu ima osobine poželjnog patnera (boja očiju, visina, kosa, horoskop, ostali tjelesni parametri (he he he), hrana, muzika itd, trenutno sehualno raspoloženje)
ideš tako po pijaci, ulici, kafićima, knjižarama
i odjednom BEEP BEEP BEEP
to je taj! to je ta!
šta kažete na to, podržavate li
kako ne bih podržavala, pa to stalno radim,
čak mu i kažem po sisitemu slučajnog uzorka
Vi ste lično odabrani da budete moj životni partner jer mi je srce zaigralo kad ste prošli pored mene, možda sam vas malo i onjušila ispod nosa i ošacovala ispod oka te tako ...

dobrodošli u moj svet :zag: i ižljubiš čoveka
aonda mu kažeš
a ova deca iza mene
sva su tvoja od sad :lol:

svako u svom čipu ima osobine poželjnog patnera (boja očiju, visina, kosa, horoskop, ostali tjelesni parametri (he he he), hrana, muzika itd, trenutno sehualno raspoloženje)
to je taj! to je ta!

kada naidje a meni zaigra u stomaklu..nema boljeg senzora

to je taj! to je ta!
ја сам чуо да има такав апп који прати кориснике гпс-ом па кад су близу почне да ти зуји телефон.
А увек можеш да провериш колико је далеко неко ко пасује.

Back