Red Kokoška Šanel VIP Poruka 73.715 14.07.2023. u 08:26 - Ljis akademija internetovanja 'Jel ti ovo prvi dan na internetu' #7.426 Lagerta: Pokušavam da skontam o čemu je tema, al sam na raspustu pa me mrzi da razmišljam. Nek mi neko prepriča ukratko P.S. Red me navukla ovde Kliknite za proširenje... Mora da se uči, ništa nema na tacni. Dakle, čitaj ako misliš da položiš.
Lagerta: Pokušavam da skontam o čemu je tema, al sam na raspustu pa me mrzi da razmišljam. Nek mi neko prepriča ukratko P.S. Red me navukla ovde Kliknite za proširenje... Mora da se uči, ništa nema na tacni. Dakle, čitaj ako misliš da položiš.
Lagerta **** ** ****** Supermoderator Poruka 31.840 14.07.2023. u 09:27 - Ljis akademija internetovanja 'Jel ti ovo prvi dan na internetu' #7.427 Alter_Ego_: Укратко, ова тема је била школица где смо учили неке паметне и корисне ствари, а не палатализацију. Kliknite za proširenje... E neka si ti meni objasnio,primetila sam da si naučio jako pametne stvari ali nisam znala gde
Alter_Ego_: Укратко, ова тема је била школица где смо учили неке паметне и корисне ствари, а не палатализацију. Kliknite za proširenje... E neka si ti meni objasnio,primetila sam da si naučio jako pametne stvari ali nisam znala gde
tab503 Daj link Administrator Poruka 130.250 14.07.2023. u 22:42 - Ljis akademija internetovanja 'Jel ti ovo prvi dan na internetu' #7.428 Lagerta: Pokušavam da skontam o čemu je tema, al sam na raspustu pa me mrzi da razmišljam. Nek mi neko prepriča ukratko P.S. Red me navukla ovde Kliknite za proširenje... kako cocnuti ribu u pp i uvaliti joj dicpic bez da budes banovan, prijavljen
Lagerta: Pokušavam da skontam o čemu je tema, al sam na raspustu pa me mrzi da razmišljam. Nek mi neko prepriča ukratko P.S. Red me navukla ovde Kliknite za proširenje... kako cocnuti ribu u pp i uvaliti joj dicpic bez da budes banovan, prijavljen
bmaxa Legenda Poruka 70.808 14.07.2023. u 22:44 - Ljis akademija internetovanja 'Jel ti ovo prvi dan na internetu' #7.429 tab503: kako cocnuti ribu u pp i uvaliti joj dicpic bez da budes banovan, prijavljen Kliknite za proširenje... To ovde ne bi trebalo da se desava, sve sami jebaci :>p
tab503: kako cocnuti ribu u pp i uvaliti joj dicpic bez da budes banovan, prijavljen Kliknite za proširenje... To ovde ne bi trebalo da se desava, sve sami jebaci :>p
Lagerta **** ** ****** Supermoderator Poruka 31.840 14.07.2023. u 23:14 - Ljis akademija internetovanja 'Jel ti ovo prvi dan na internetu' #7.430 tab503: kako cocnuti ribu u pp i uvaliti joj dicpic bez da budes banovan, prijavljen Kliknite za proširenje... Prosto ne smem da pitam jesi li ti nešto naučio
tab503: kako cocnuti ribu u pp i uvaliti joj dicpic bez da budes banovan, prijavljen Kliknite za proširenje... Prosto ne smem da pitam jesi li ti nešto naučio
G gost 441491 Iskusan Poruka 6.431 14.07.2023. u 23:33 - Ljis akademija internetovanja 'Jel ti ovo prvi dan na internetu' #7.431 tab503: kako cocnuti ribu u pp i uvaliti joj dicpic bez da budes banovan, prijavljen Kliknite za proširenje... Много је глупо свести ову тему на једну тако баналну ствар, многе су животне лекције овде научене лололол
tab503: kako cocnuti ribu u pp i uvaliti joj dicpic bez da budes banovan, prijavljen Kliknite za proširenje... Много је глупо свести ову тему на једну тако баналну ствар, многе су животне лекције овде научене лололол
Lagerta **** ** ****** Supermoderator Poruka 31.840 15.07.2023. u 00:20 - Ljis akademija internetovanja 'Jel ti ovo prvi dan na internetu' #7.432 montgomery: Много је глупо свести ову тему на једну тако баналну ствар, многе су животне лекције овде научене лололол Kliknite za proširenje... Poslaćeš mi u pp siže nadam se
montgomery: Много је глупо свести ову тему на једну тако баналну ствар, многе су животне лекције овде научене лололол Kliknite za proširenje... Poslaćeš mi u pp siže nadam se
tab503 Daj link Administrator Poruka 130.250 15.07.2023. u 08:36 - Ljis akademija internetovanja 'Jel ti ovo prvi dan na internetu' #7.433 montgomery: Много је глупо свести ову тему на једну тако баналну ствар, многе су животне лекције овде научене лололол Kliknite za proširenje... gospodjo instruktorko, vazda ste bili u pravu
montgomery: Много је глупо свести ову тему на једну тако баналну ствар, многе су животне лекције овде научене лололол Kliknite za proširenje... gospodjo instruktorko, vazda ste bili u pravu
tab503 Daj link Administrator Poruka 130.250 15.07.2023. u 08:37 - Ljis akademija internetovanja 'Jel ti ovo prvi dan na internetu' #7.434 Lagerta: Poslaćeš mi u pp siže nadam se Kliknite za proširenje... ona je bila cenjeni predavac ovde
Alter_Ego_ Stara legenda Poruka 90.005 15.07.2023. u 20:20 - Ljis akademija internetovanja 'Jel ti ovo prvi dan na internetu' #7.435 Lagerta: Prosto ne smem da pitam jesi li ti nešto naučio Kliknite za proširenje... Ja sam i diplomu dobio. Vrednija je nego neke diplome formalnog obrazovanja. Vidi mi diplomu.
Lagerta: Prosto ne smem da pitam jesi li ti nešto naučio Kliknite za proširenje... Ja sam i diplomu dobio. Vrednija je nego neke diplome formalnog obrazovanja. Vidi mi diplomu.
Lagerta **** ** ****** Supermoderator Poruka 31.840 15.07.2023. u 20:49 - Ljis akademija internetovanja 'Jel ti ovo prvi dan na internetu' #7.436 Alter_Ego_: Ja sam i diplomu dobio. Vrednija je nego neke diplome formalnog obrazovanja. Vidi mi diplomu. Pogledajte prilog 1378479 Kliknite za proširenje...
Alter_Ego_: Ja sam i diplomu dobio. Vrednija je nego neke diplome formalnog obrazovanja. Vidi mi diplomu. Pogledajte prilog 1378479 Kliknite za proširenje...