Ljigavac

Ti nesto znas o muskarcima :cepanje:

Sta je bilo sa slikom svog cmara u koju si ugurao plastiku i koju si postavio na ljis? Sa porukom da ti se jave "muskarci" na mob? Jel ti se javio neki "muskarac"? :cepanje:

p.s. za moderaciju
Ovo nije provokacija vec pitanje, korisnik jeste postavio pre par meseci slike svog cmara u koji je ugurao plastiku i nije bio sankcionisan.

:hahaha:

Sta mislite o masovnoj pojavi, ne samo na forumima, nego uopste u drustvu, podilazenja muskaraca zenama? cak i kad ide na stetu samog muskarca, muskog roda, iz ne znam ni ja kog razloga?
Verovatno iz razloga dopadljivosti, zatim i moguce koristi ( podviravanje pod suknju ) ili nesto trece?
I da li vi dame mislite da oni stvarno tako misle, ili osecate cinizam i uvlacenje, kako reagujete na to, i da li ste svesne da ce kad tad oni isto puci kad im gooza bude u procepu?
Kad se bude prvi put ticalo njih samih?

mislim samo da su neki manje a neki vise ljubazni.
da bi covek mogao biti ljubazan treba da bude licno srecan, zadovoljan u dovoljnoj meri zivotom.
bilo cije ljubazno ophodjenje i obzire, paznju ne dozivljavam drugacije nego kao odraz njegove vlastite srece:)
nema to uglavnom veze sa mnom, vec sa onim koga je to delo.
ja sam samo publika pred kojom on na taj nacin prezentuje svoju radost zivljenja.

nije to meni "ljigavo", jednako kao sto ni bahato u slucaju da se desi, nema veze sa mnom vec sa njegovim trenutnim emocionalnim minusom.

Sta mislite o masovnoj pojavi, ne samo na forumima, nego uopste u drustvu, podilazenja muskaraca zenama? cak i kad ide na stetu samog muskarca, muskog roda, iz ne znam ni ja kog razloga?
Verovatno iz razloga dopadljivosti, zatim i moguce koristi ( podviravanje pod suknju ) ili nesto trece?
I da li vi dame mislite da oni stvarno tako misle, ili osecate cinizam i uvlacenje, kako reagujete na to, i da li ste svesne da ce kad tad oni isto puci kad im gooza bude u procepu?
Kad se bude prvi put ticalo njih samih?

ja vrlo lako mogu da provalim folirante i potpuno sam imuna na iste
onako ravnodusna skroz

kod mene je pojam ljigavca malo drugaciji od onog sto si ti opisao i svodi se na nekog ko je toliko zagoreo da se ponasa primitivno i pateticno
e to vala izbegavam na siroko
al to nisam srela skoro, ni na forumu ni u rl

Back