Lj&S

pa ima ovde ljubavnih prica. evo one dve teme- losh i bol. govore o ljubavi. e sad, tu s enaravno provlaci seks jer to mu tako nekako dodje povezano..hm..
ali bazicno su teme o vezi, emocijama, neshvacenosti, ljubavnim problemima i sl.
daklen, ima ovde ljubavi ali se mozda ne primecuje dovoljno.
a i ja ne podnosim kad neko samo o seksu prica, fuj fuj to je tako ruzno:P

Pa jes' ja kad sam poceo da prosipam reci o ljubavi prema plavusama ti si pobegla i rekla si da si celava.:D

Na ovom podforumu u glavnom preovladavaju teme o seksu...Mislim sta se desilo i sa prvom stranom podforuma ljubavi,zar vise niko nista ne pise o ljubavi,zaljubljenosti ne raspravlja se o tome.

Jel to strah se neki zavukao od zezanja il se samo ljepimo na teme o seksu(bludnim radnjama i perverzijama :per:!:D! I da nekada mi se cini da postoje odredjena prepucavanja medju polovima (m,f) :D

:whistling: missim kako ja da se zezam na temu ljubavi???...pa ljubav je sveta, presvetla emocija i koju niko ne sme sa ironijom i podyebicom da dira...i sta??? ostaje nam sex....i tako ga svesrdno koristimo da se dobro nasmejemo....simple as that....

:whistling: missim kako ja da se zezam na temu ljubavi???...pa ljubav je sveta, presvetla emocija i koju niko ne sme sa ironijom i podyebicom da dira...i sta??? ostaje nam sex....i tako ga svesrdno koristimo da se dobro nasmejemo....simple as that....

Sa ljubavi nema zajebancije,sa seksom ima :per: !

P.S. I ja sam romantican :)

Prilozi

• 300_65584.jpg
    300_65584.jpg
    15,1 KB · Pregleda: 0
Poslednja izmena:

Back