LJ ili S

Poruka
19.733
Teorecki: Zamislite da MORATE da izaberete - znači nema ja neću, ovo ono pa da kukate sad tu
nego npr MORATE da izaberete, šta birate:
- Ljubav bez sexa ili
- Sex bez ljubavi?

Ko je raspoložen, može da obrazloži.
p.s. posle ću nešto da vam priznam :per:

Ljubav bez seksa
A mogu i da obrazlozim
Postoji masturbacija...
Kada bih imala samo seks,bez ljubavi taj muskarac sigurno ne bi hteo na primer da ide sa mnom u setnje,ili na planinu,kroz sumu,ne bih imala mnogo toga sto ljubav nudi...a mene dosta stvari ispunjavaju a nije seks
Plus sto mi i nije neko uzivanje ako sa tim muskarcem nisam kolko tolko povezana,makar malo ljubavi mora da ima
Ovako,ljubav bez seksa,mogu da masturbiram lepo,ali zato mogu sa njim sve ostalo,a to mi mnogo vise znaci

Секс без љубави.

Не вреди се одрицати било чега телесног када живиш један живот. Пре сам био супротног мишљења, али сам кроз време и после неких искустава променио мишљење.

Ако ниси песник или монах, одрицање од телесног је само мука и патња. Наравно да сам увек и да ћу увек тежити комбинацији и једног и другог, ал' ауторка је дала само две опције.

ја бих обоје ако може
ал ако баш морам да бирам, да си ме питала пре 10 година рекла бих љубав без секса, а данас бих добро поразмислила.

Секс без љубави.

Не вреди се одрицати било чега телесног када живиш један живот. Пре сам био супротног мишљења, али сам кроз време и после неких искустава променио мишљење.

Ако ниси песник или монах, одрицање од телесног је само мука и патња. Наравно да сам увек и да ћу увек тежити комбинацији и једног и другог, ал' ауторка је дала само две опције.
E, a kako je tek meni zamonašenom pesniku... :(

kake lomače kaki bakrači
od krvi smo i mesa
ne znam ni ja šta bih samoj sebi odgovorila
možda ljubav, ali malo kiselo---uz par suza

e, sad još da priznam - nisam mogla smisliti temu i odem na kraj..desno strelica na stare teme, pa levo par klikova i naletim na ovakvu temu
i zamislim se...i onda kažem, ma aj da pitam ljude
eto...:rumenko:
neću više teme otvarati u februaru

kake lomače kaki bakrači
od krvi smo i mesa
ne znam ni ja šta bih samoj sebi odgovorila
možda ljubav, ali malo kiselo---uz par suza

e, sad još da priznam - nisam mogla smisliti temu i odem na kraj..desno strelica na stare teme, pa levo par klikova i naletim na ovakvu temu
i zamislim se...i onda kažem, ma aj da pitam ljude
eto...:rumenko:
neću više teme otvarati u februaru

maca u teranju xixi

Back