Brajan Koen
Buduća legenda
- Poruka
- 39.668
- Seresh, a dobri smo. Kako si uopšte povezala to?
Znam te još iz srednje, a od tad prošlo je,
prošlo dosta....
Znam i sa kojim frajerima si bila i koliko si kilometara primila i ti opet seresh.
Zar ništa nisi naučila akademskim obrazovanjem, životom, istorijom....?
U redu, to je sve tvoj trenutni unutrašnji nagon.
Razumem, a zašto glupa si!?
Zaljubila si se u nešto novo, slobodoumno, rizično, oslobađajuće ali to si i dalje ti.
Ne osuđujem te, nije to od juče, to što sada želiš.
Ali zašto, zašto si to tako glupo napisala javno : Ja sam feministkinja i lezbejka!
I odgovorio sam ti da seksualna orijentacija nije direktno vezana feminističkom pokretu.
Borba za pravo i danas je i dalje borba za pravo. A ista počela je pre nekih stotinjak godina.
Lezbejka ljubav traje vekovima i opšte je prisutna i prihvaćena.
Ništa nisi ni odgovorila, umišljena -
Ova kratka priča o jednoj mojoj poznanici, otvara sledeće : Da li lezbejke primaju za poklon silikonske, plastične, keramičke...falusoidne modele tj. napravljene pimpeke od drugih lezbejki?
Znam te još iz srednje, a od tad prošlo je,
prošlo dosta....
Znam i sa kojim frajerima si bila i koliko si kilometara primila i ti opet seresh.
Zar ništa nisi naučila akademskim obrazovanjem, životom, istorijom....?
U redu, to je sve tvoj trenutni unutrašnji nagon.
Razumem, a zašto glupa si!?
Zaljubila si se u nešto novo, slobodoumno, rizično, oslobađajuće ali to si i dalje ti.
Ne osuđujem te, nije to od juče, to što sada želiš.
Ali zašto, zašto si to tako glupo napisala javno : Ja sam feministkinja i lezbejka!
I odgovorio sam ti da seksualna orijentacija nije direktno vezana feminističkom pokretu.
Borba za pravo i danas je i dalje borba za pravo. A ista počela je pre nekih stotinjak godina.
Lezbejka ljubav traje vekovima i opšte je prisutna i prihvaćena.
Ništa nisi ni odgovorila, umišljena -
Ova kratka priča o jednoj mojoj poznanici, otvara sledeće : Da li lezbejke primaju za poklon silikonske, plastične, keramičke...falusoidne modele tj. napravljene pimpeke od drugih lezbejki?