Lizanje ....

mekflaj

Poznat
Poruka
8.291
Pojedinim korisnicima foruma je poznato kako sam protivnik felacija i zalažem se za njegovo banovanje, no malo ljudi zna da o temi iz naslova imam afirmativan stav.

Kad neka devojka brižno umiva muškarčeve mošnice nežnim pokretima kompletne površine jezika, dolazi do neverovatne konekcije na emotivnom nivou između njih dvoje.
On joj je omogućio pristup svom najosetljivijem delu, što samo po sebi dovoljno govori.
Svakako, i to podvlačim, partnerka jaja ne sme stavljati u usta već koristiti jedino jezik i to blago bez naglih pokreta.

Kakav je vaš stav o ovom pitanju?

prim. mod. promenjen naslov, po prijavi.

Poslednja izmena od moderatora:
Pojedinim korisnicima foruma je poznato kako sam protivnik felacija i zalažem se za njegovo banovanje, no malo ljudi zna da o temi iz naslova imam afirmativan stav.

Kad neka devojka brižno umiva muškarčeve mošnice nežnim pokretima kompletne površine jezika, dolazi do neverovatne konekcije na emotivnom nivou između njih dvoje.
On joj je omogućio pristup svom najosetljivijem delu, što samo po sebi dovoljno govori.
Svakako, i to podvlačim, partnerka jaja ne sme stavljati u usta već koristiti jedino jezik i to blago bez naglih pokreta.

Kakav je vaš stav o ovom pitanju?
Ma daj, sto bi to hteo da ti radi? Bolje dogi style, pa da te rukom sasolji po mudima ;>P

a kakav je tvoj stav o "umivanju" mošnica?
Да ми се не знам колико свиђа тип, ако није попут овог првог са слике, не желим га

Screenshot_2023-05-22-14-55-58-942_com.google.android.googlequicksearchbox-edit.jpg

А сад да ти кажем за ово питање. Знаш како, препоручила бих ти да набавиш пса, али ми жао.
Пса ми жао.

Да ми се не знам колико свиђа тип, ако није попут овог првог са слике, не желим га

Pogledajte prilog 1345600

А сад да ти кажем за ово питање. Знаш како, препоручила бих ти да набавиш пса, али ми жао.
Пса ми жао.

Овде је писано по форуму (мислим чак и посебна тема) да мушкарци не знају како се ово са слике ради, јер не знају да погоде онај минијатурни центар мете, већ шарају около безвезе.

А први господин са слике у свом овом заносу, сигурно не може да центрира као да набада конац у иглу (а на теми се то тражило),

па сам сад мало збуњен.

Шта је исправно?

Овде је писано по форуму (мислим чак и посебна тема) да мушкарци не знају како се ово са слике ради, јер не знају да погоде онај минијатурни центар мете, већ шарају около безвезе.

А први господин са слике у свом овом заносу, сигурно не може да центрира као да набада конац у иглу (а на теми се то тражило),

па сам сад мало збуњен.

Шта је исправно?
Исправно је да будеш халапљив. Ако ти лице није мокро, онда ништа.
Није поента укочити главу, нагурати језик и вртети као да је укључена центрифуга. Мора то мало с разумевањем.

Не знам стварно о којој се теми ради, али још нисам чула да је језиком потребно убости као иглу у конац. Мада се овде свашта чује. Мислим да већи проблем имате са прстима. Није проблем кад НЕ потрефите, то се решава, него кад потрефите а немате осећај па ударите као по тастеру. Полако, друже. Мора прво маааало нежније. И кад кренеш на трчање прво се загреваш, ваљда.

Back