gost 287488
Aktivan član
- Poruka
- 1.203
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Trazi vam devojka ili supruga da joj tokom eksa polizete cmar,kaze namazi marmeladom ili euro kremom.Da li bi ste joj ucinili to?NE mora sa mazanjemz:A vi devojke je l ste pozeleli u nekom trenutku ili ste to vec doziveli?Ja licno ne bih mogao![]()
moze klinkicama dok je jos sveza neuzegla
Trazi vam devojka ili supruga da joj tokom eksa polizete cmar,kaze namazi marmeladom ili euro kremom.Da li bi ste joj ucinili to?NE mora sa mazanjemz:A vi devojke je l ste pozeleli u nekom trenutku ili ste to vec doziveli?Ja licno ne bih mogao
Da je lizem tu nikako
![]()
Trazi vam devojka ili supruga da joj tokom eksa polizete cmar,kaze namazi marmeladom ili euro kremom.Da li bi ste joj ucinili to?NE mora sa mazanjemz:A vi devojke je l ste pozeleli u nekom trenutku ili ste to vec doziveli?Ja licno ne bih mogao
Da je lizem tu nikako
![]()
A ovo lizanje ja mislio lazanje... sad vidim LJiS... ajd zdravo
Jel može senf i kečap sa naseckanim maslinkama i malo bibera ozgo?
ja samo fine ribe iebem koe ne prduA sta ako prdne
ja samo fine ribe iebem koe ne prdu
Da je lizem tu nikako
![]()
Ma i da flićne nikom ništaA sta ako prdne
vise volim pussy da lizem i ukusnija je![]()
guze fingiram prstima i kitom obradjujem![]()