- Poruka
- 2.208
lizem kad je glatka lepa cista
i sexy 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
fine ribe jedu ko ptice i ne kakejel to dok obavljas veliku nuzdu,ili ne bira vreme i mesto?
drugo dal je on neuhranjen?
trece jes ti curo normalna 3 gr?ako jesi sta radis sa njim?ako nisi opet sta radissa njim?
- - - - - - - - - -
![]()
lizem kad je glatka lepa cistai sexy
![]()
Opet si u crnini?![]()
Sad ces brate Anhelito bar imati vremena za uzivanje u tim poslasticama.
Ukus si brate zaboravio, mora biti i ukusna, onako slankasta kao morska voda, navuce se covek na to kao na "vegetu"...![]()
on se lozi na lizanje moje guze.da li se to nekoj od vas desava¨. kad kazem guze mislim na anus.
on se lozi na lizanje moje guze.da li se to nekoj od vas desava¨. kad kazem guze mislim na anus.
Sta ja znam ,nisam to nikad radio sto ne znaci da i ne bi.Zavisi samo sa kojom zenom.Bio sam imao prilike hteo ali me bilo previse sramota sta ce reci pa nisam ahahah.Mislim zena koja ti se svidja nema sta ne bi zeleo da joj lizes.
Sad ce brat Ejndz da nadoknadi vreme izgubljeno ovde na Krsti, moze komotno da navali na one njegove cice sa vruceg chat-a.![]()
Priča je dobra, malo hm... direktno ispričana, ali ok. A što se teme tiče, šta god kome prija, ja navijam za to. Mada mislim da momci ne puštaju devojke blizu svoje guze jer misle da će ispati ****** ako priznaju da ih lizanje i sl. po guzi pali. Mada, kad se opuste (ili ukrute, kako se shvati) možeš da mu radiš šta oćeš, ne?
Gdje su danas ovakve forumasice ?!![]()
Ebes to..pa štaznam...nikad nisam ciljno atakovo jezikom guz'cu jer me nešto ne privlači da ližem nečiji kakutnjak, al nalutavo bi nenamerno i u te krajeve dok sam lizo...pogotovo zguza kad sam lizo pa krenem odozdo ko budala
srećom bivalo je uvek čisto i oprano
pa kad si u 69 i nije baš blizuEbes to..
Tu je nos na udaru..