lizanje guze

• Začetnik teme Začetnik teme gosst
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
on se lozi na lizanje moje guze.da li se to nekoj od vas desava¨. kad kazem guze mislim na anus.

dakle ovo je
1.ili izmisljena tema,zarad aktivnosti iliti reklama na krsti:D
2.ili ju je postavio delit(pouceni onom slikom sa votkom na guzi)al ga sramota da pita pod svojim nikom,koja bi to volela:lol:
3.ili stvarno negde tamo daleko egzistira lik koji magicnim dodirom leci shuljeve..
:hahaha::rotf:

- - - - - - - - - -

pitajmo se dalje:
sta kad pusti goluba?da li decko voli ptice?
sta ako joj se zgrce gluteusi,sta ako ga ugusi?:hahaha::lol:

Priča je dobra, malo hm... direktno ispričana, ali ok. A što se teme tiče, šta god kome prija, ja navijam za to. Mada mislim da momci ne puštaju devojke blizu svoje guze jer misle da će ispati ****** ako priznaju da ih lizanje i sl. po guzi pali. Mada, kad se opuste (ili ukrute, kako se shvati) možeš da mu radiš šta oćeš, ne?

U pravu si.....Deluje gejevski da ti neka devojka lize guzu ali ako prevazidjes tu barijeru - ume da bude prijatno... Mene licno pali da lizem i ribicu i guzu i svaki deo tela..sto da me bude blam da to ovde kazem ? Zato valjda i postoje ovi forumi...

pa štaznam...nikad nisam ciljno atakovo jezikom guz'cu jer me nešto ne privlači da ližem nečiji kakutnjak, al nalutavo bi nenamerno i u te krajeve dok sam lizo...pogotovo zguza kad sam lizo pa krenem odozdo ko budala
srećom bivalo je uvek čisto i oprano

Back