- Poruka
- 94.373
ovde se vidi da liči na tatuLisa Marie Presley admits she 'was a mess who couldn't stop using drugs' in freshly unearthed court docs from divorce battle with Michael Lockwood
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovde se vidi da liči na tatuLisa Marie Presley admits she 'was a mess who couldn't stop using drugs' in freshly unearthed court docs from divorce battle with Michael Lockwood
![]()
Muzika da ali privatnost ne bas. Prisila ili Liza meni sve istoa Majkl Džekson?
Malo si zakasnio s željama i pozdravimaMoja vrshnjakinja, sve joj zhelim najbolje!
tema je krenula sa vešću da je u bolniciMalo si zakasnio s željama i pozdravima![]()
A znači bilo je ono "veselo skakuće po krovu"?tema je krenula sa vešću da je u bolnici
svi znamo sta je
Šta ima bolje od ovog što joj se desilo?Moja vrshnjakinja, sve joj zhelim najbolje!
tema je krenula sa vešću da je u bolniciŠta ima bolje od ovog što joj se desilo?
Од пете године?!pratim vesticu od svoje pete godine na internetu
zmijetina jedna, langara teska, samo se pravi da je fina a ovamo arogantna
gora od madone po karakteru
Srčani udar kod funkcionalne žene od 54 godine se ne dešava.tema je krenula sa ovom vešću:
Liza Mari Prisli, 54, hitno je prebačena u bolnicu nakon što je doživela srčani udar
Prema novom izveštaju, Liza Mari Prisli je hitno prebačena u bolnicu u četvrtak nakon što je doživela zastoj srca.
Hitna pomoć je odgovorila na poziv koji je prijavio mogući srčani zastoj, a po dolasku, bolničari su izvršili reanimaciju Lizi Mari, preneo je TMZ.
Izdanje je navelo da su bolničari uspeli da povrate puls pre nego što je prevezena u bolnicu.
Stanje 54-godišnjakinje ostaje nejasno.
![]()
ali je ipak preminula ubrzo nakon je primljena u bolnicu
Ako joj srcka otkaze, jos je mlada za tako nesto,Moja vrshnjakinja, sve joj zhelim najbolje!