- Poruka
- 1.610
Ma super...a navijaci intera desnicari...Narocito grupa "The Boys".INTER-SERBIA:Одвратни сте и једни и други .....
Или како је гласила парола једне партије пре 10-ак година, НИКАД ВИШЕ НИ ЦРВЕНО НИ ЦРНО!!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma super...a navijaci intera desnicari...Narocito grupa "The Boys".INTER-SERBIA:Одвратни сте и једни и други .....
Или како је гласила парола једне партије пре 10-ак година, НИКАД ВИШЕ НИ ЦРВЕНО НИ ЦРНО!!!!
Na zalost,takvo je danas vreme doslo da su politika i fudbal blisko povezani.A ako hoces da mi nesto zameris u vezi sirenja politike...prvo skini petokraku sa tog grba...ZzZzZz:ajde bre ne siri komunisticku propagandu ovde po fudbalu.
ZzZzZz:ajde bre ne siri komunisticku propagandu ovde po fudbalu.
Ja sam mislio da ćeš ti prestati da lupaš.B.A.L.:Na zalost,takvo je danas vreme doslo da su politika i fudbal blisko povezani.A ako hoces da mi nesto zameris u vezi sirenja politike...prvo skini petokraku sa tog grba...
Ili jos bolje,predlozi navijacima C.Zvezde da ne prave koreografiju "Cetnicke zastave" kao recimo na utakmici za Zapresicem.(jer se to kosi sa imenom kluba koji se zove CRVENA ZVEZDA)
Pa ti dodji na "politiku" ja sam konstantno tamo...naravno ti nemas sta da kazes,pa te zato i nema.Jedino je ovaj sto se potpisuje kao "south" tamo...i to cenim. ;-)INTER-SERBIA:Боље бити здрави десничар него усрани комуниста ... али нећу да ширим причу јер ово није место за то!!!
Sto... :-D Jel te pogodila istina.Izvini sto si Delija,ali tako je... 8)v.v.ilic:Ja sam mislio da ćeš ti prestati da lupaš.![]()
B.A.L.:Pa ti dodji na "politiku" ja sam konstantno tamo...naravno ti nemas sta da kazes,pa te zato i nema.Jedino je ovaj sto se potpisuje kao "south" tamo...i to cenim. ;-)
A sto se politike tice ti si zamerio sto uvlacim politiku,a i sam je pominjes...![]()
Ne bih reko da me pljuju.Cak su se neki naljutili zbog mojih stavova...pa me zacudilo kad sam video da mi i ti odgovaras na postoveKorner zastavica:Pustite Druga Vulina (BAL) da se igra sam sa sobom.
Nije lepo,pljuju ga i drkaju i na Politici i na Fudbalu. Verovatno se oseca odbaceno i usamljeno.![]()
Eto sta reci o coveku...Korner zastavica:Ma ja sam cuo da si ti tamo neko jako muddo!![]()
Ne idite na Politiku,jer su tamo 95% maloumnici kao i drug Vulin,zvani BAL(A).![]()
B.A.L:Na zalost,takvo je danas vreme doslo da su politika i fudbal blisko povezani.A ako hoces da mi nesto zameris u vezi sirenja politike...prvo skini petokraku sa tog grba...
Ili jos bolje,predlozi navijacima C.Zvezde da ne prave koreografiju "Cetnicke zastave" kao recimo na utakmici za Zapresicem.(jer se to kosi sa imenom kluba koji se zove CRVENA ZVEZDA)
B.A.L.:Hvala na razumevanju...ja samo pisem o navijacima livorna ovde i nekim njihovim stavovima, ali ne toliko...tako da molim moderatore da mi ne brisu postove...:wink:
Koliko sam ja čitao svastika(kukasti krst) vodi porekllo iz Indije, i nekih tamošnjih narodnih verovanja.Kao sto je glupo kukasti krst vezivati samo za fasizam
Alex.L:Bolje da menja nick![]()