Livorno Fan club

INTER-SERBIA:
Одвратни сте и једни и други .....

Или како је гласила парола једне партије пре 10-ак година, НИКАД ВИШЕ НИ ЦРВЕНО НИ ЦРНО!!!!
Ma super...a navijaci intera desnicari...Narocito grupa "The Boys".:evil:

ZzZzZz:
ajde bre ne siri komunisticku propagandu ovde po fudbalu.
Na zalost,takvo je danas vreme doslo da su politika i fudbal blisko povezani.A ako hoces da mi nesto zameris u vezi sirenja politike...prvo skini petokraku sa tog grba...
Ili jos bolje,predlozi navijacima C.Zvezde da ne prave koreografiju "Cetnicke zastave" kao recimo na utakmici za Zapresicem.(jer se to kosi sa imenom kluba koji se zove CRVENA ZVEZDA)

ZzZzZz:
ajde bre ne siri komunisticku propagandu ovde po fudbalu.

svi zabarski navijaci su politicki obojeni,...tu su jedinstveni
zato je tesko izostaviti politiku,ako pricamo o njima

evo je lista,manje vise tacna,sa politickim opredeljenjima ultrasa italije

italienskafirmornc4.jpg

B.A.L.:
Na zalost,takvo je danas vreme doslo da su politika i fudbal blisko povezani.A ako hoces da mi nesto zameris u vezi sirenja politike...prvo skini petokraku sa tog grba...
Ili jos bolje,predlozi navijacima C.Zvezde da ne prave koreografiju "Cetnicke zastave" kao recimo na utakmici za Zapresicem.(jer se to kosi sa imenom kluba koji se zove CRVENA ZVEZDA)
Ja sam mislio da ćeš ti prestati da lupaš.
h030.gif

INTER-SERBIA:
Боље бити здрави десничар него усрани комуниста ... али нећу да ширим причу јер ово није место за то!!!
Pa ti dodji na "politiku" ja sam konstantno tamo...naravno ti nemas sta da kazes,pa te zato i nema.Jedino je ovaj sto se potpisuje kao "south" tamo...i to cenim. ;-)
A sto se politike tice ti si zamerio sto uvlacim politiku,a i sam je pominjes... :lol:

B.A.L.:
Pa ti dodji na "politiku" ja sam konstantno tamo...naravno ti nemas sta da kazes,pa te zato i nema.Jedino je ovaj sto se potpisuje kao "south" tamo...i to cenim. ;-)
A sto se politike tice ti si zamerio sto uvlacim politiku,a i sam je pominjes... :lol:

Ma ja sam cuo da si ti tamo neko jako muddo! :D

Ne idite na Politiku,jer su tamo 95% maloumnici kao i drug Vulin,zvani BAL(A).
:D

Korner zastavica:
Pustite Druga Vulina (BAL) da se igra sam sa sobom.
Nije lepo,pljuju ga i drkaju i na Politici i na Fudbalu. Verovatno se oseca odbaceno i usamljeno. :D:D
Ne bih reko da me pljuju.Cak su se neki naljutili zbog mojih stavova...pa me zacudilo kad sam video da mi i ti odgovaras na postove :lol: :lol: :lol:

Korner zastavica:
Ma ja sam cuo da si ti tamo neko jako muddo! :D

Ne idite na Politiku,jer su tamo 95% maloumnici kao i drug Vulin,zvani BAL(A).
:D
Eto sta reci o coveku... :lol: A to sto si cuo za mene na politici ili nisi...pa eto za kratko vreme imam preko 1000 postova (imam sta i da kazem) :-D

A ovo sto je "Korner zastavica " napisao...ne idite na politiku,u pravu je...bolje ne idite :-D
Bicete izprozivani od mene i tih 95% ljudi koji su slicni meni...

colpi5.gif

B.A.L:

Tebe su vec jednom zestoko ispljuvali svi ovde zbog tog prosipanja komunizma i opet nastavljas po starom.

B.A.L.:
Hvala na razumevanju...ja samo pisem o navijacima livorna ovde i nekim njihovim stavovima, ali ne toliko...tako da molim moderatore da mi ne brisu postove...:wink:

Znas kako,nisi bas nesto inspirativan sto se tice nekih protiv argumenata,jer si preopsiran. Ne pogadjas sustinu. povrsan si. Ali opet cenim to sto si kud i kamo uljudan u odnosu na pojedine na Politici.
A sto se tice ovoga "da ti samo pises o navijacima Livorna i njihovim stavovima",pa nisi ti slucajno izabrao bas Livorno,HA! To mu dodje kao neka provokacija s tvoje strane.
Pa se pomiri za pljuvanjima i na politickoj osnovi. To ti dodje kao rasprava Zvezda-Partizan.
Vecite suprotnosti. Komunisti-anti komunisti. Ja sam za ove druge,pa makar morao i fasisticki nastrojene da branim.Onda ti u skladu sa tim i pisem na ovaoj temi.
Iako sam sto se tice Italije fan AC Milana.

A sto se tice onog tvog pominjanja imena Crvena Zvezda i cetnicke zastave na severnoj tribini...opste je poznato da u onakvom sistemu (koji ti propagiras) nije bilo moguce organizovati i naprviti tim koji ce da se zove npr. Kokarda ili Kruna i da ima takve uspehe. Ali se ipak jedan deo ljudi u ondasnjoj Jugoslaviji priklonio klubu u kome je ,makar i MINIMALO,bilo moguce ocuvati neke predratne vrednosti.Iako se taj klub zove Crvena zvezda.

B.A.L. Ti me ljutiš. Crvena Zvezda nije isto što i crvena petokraka. Petoktaka je simbol komunizma, iako je i Amerika ima na svojoj zastavi preko 50 puta pa je niko nepoistovećuje sa komunizmom. A šta baš tebi smeta komunizam?

Komunisti misle da sve simbole koje su oni preoteli od ostalih,da je to sad samo njihovo i nicije vise.
I zvezda petokraka i crvena boja postoje duze nego komunizam.
Kao sto je glupo kukasti krst vezivati samo za fasizam,tako je glupo u petokraku zvezdu vezivati samo za komuniste,kao i crvenu boju.

(slusam sinoc onog Dacica budalu kako prebacuje Vesni Pesic da je socijalista jer je obukla crveni kombinezon i jer joj stranka koristi crvenu boju...kakav som! Zena stala gleda ga u fazonu "ko ovog bilmeza dovede ovde".

E kakve sve gluposti ne procitah....
1.Amerikancima i nihovim petokrakama ne moze se zameriti da su komunisti jer su petokrake bele.
2.ja nemam nista protiv komunizma i upravo volim zbog toga FC Livorno
3.ta podela na komuniste i antikomuniste-Partizan-Zvezda je vestacka.(oba kluba su od osnivanja komunisticka).
4."Zastavice"- o Dacicu i Pesicki raspravljaj na politici-ovde se samo ogranoici na ono sto se tice mesanja sporta i politike koliko je to moguce...a ne da ides od Kosovskog boja,2 sv rata pa do neo-nacista tipa Di canio.

Pomislio sam da ce Livorno da se pobedom nad Fiorentinom podigne na tabeli...na zalost u subotu Fiorentina- Livorno 2:1...poluvreme 0:1...sta reci...
sve u svemu napravljena i je i nova navijacka grupa...
klasady0.gif

Back