Liverpool FC

Da li volite LIVERPOOL FC?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Daju li ovom Wirtzu da jede nešto ili su sav budžet spičkali da ga dovedu pa nije preteklo za meso :D ?

Užasni su i večeras. Mislio sam da je Komjuniti Šild bio incident ali i Vvd i Konate su očajni. Salah van forme.
Ako se po jutru dan poznaje neće ovo dobro biti.

Slot loše menja, ali za njega je to standard.
Čak i da dobiju ovo jasno je da ne nije sve posloženo.

Miloš Kerkez izabran u idealnu postavu Premijer lige.
https://www.index.hr/sport/clanak/s...reci-put-je-izabran-za-najboljeg/2701481.aspx

Nisam znao da je toliko dobar. Ostaje žal što nije izabrao Srbiju ali svakako njegovo pravo za koga će da nastupa.
Solidan je bio dok je bio u Bornamutu...videćemo ovde.
A da. Iz mešovitog je braka, ali privatno priča srpski. Bio je neki intervju gde je zvao brata, na srpskom su komunicirali.
Izgubila je Srbija jedno pola miliona svoje dece za ovih 30 godina koji su sad nemački i kanadski stručnjaci, čak je i najmanja šteta za fudbalera. Ali to nam je.

I da dodam, Wirtz preti da bude najveći promašaj ikada. Ne znam koliko Arne ima sposbnosti da ga uklopi kako treba.
Luis Diaz je bio apsolutna zver u poređenju sa njim.

Konate je očajan, ali je i kiks-bomba dokazano i definitivno ga treba sklanjati iz tima, tj raditi na dovođenju ozbiljnog štopera. Ne znam jel završena priča sa Guehi-jem iz Palasa, nadam se da nije.

Back