Live Earth

koja je filozofija ovog life eartha..

vozite biciklu ne kola...

kad bi tako apelovali na proizvodjace da ulazu izradnju kola na vodonik... bilo bi manje ovih glupih filmova.. avise koncerata.

Gledao sam i Waters-a i Police, proverena ekipa.

Nego smoriše ovi sa onim propagandnim spotovima: uputstvo kako da zamenimo sijalicu :shock: ... kao da smo kreteni pa nam govore o nekim elementarnim stvarima. Kod nas svaka baba menja sijalicu bez uputstva. :idea: :lol:
I savetuju da isključujemo aparate čim ih ne koristimo, npr. ti njihovi propagandni spotovi su smorili i više ih nisam ni gledao, tako da sam po njihovom savetu trebao da isključim TV pa da propustim neke nastupe, :lol: a satnice nije bilo. :roll: Ili da isključujemo kompjutere, a dobro je poznato da stalno isključivanje i uključivanje kompjutera šteti hard diskovima, nije džabe stavljen stand by. Ko ima stalno lovu za nove hard diskove neka isključuje kompjuter i kad krene do WC-a, ali nemoj da zaboravi da je za dovoženje novog hard diska do prodavca potrošena neka energija. :lol: :lol: :lol: Kad se sve sabere i oduzme, sve se vrti u krug i većina stvari koje su puštali u onim malim spotovima može da se skroz okrene protiv. 8-) :D

E, ne znam..
Ne setjam se ni kakve sam navike imala pre ovog koncerta, ali uhvatila sam sebe da idem da gasim sijalice, produzhne kablove iz utikacha.. A sve vreme, dok je trajao koncert sam negodovala shto mi oni sebichnjaci i idijoti sole pamet o shtednji. :confused:

Una_94:
Nisam gleeedalaaaa metallicu.................
joooooooooooooooooooj
sad cu da placem...
e ljudi,ja sam plakao dok su svirali NEM...nzm koji mi bio,toliko mi misli prolazilo kroz glavu i ja se sklupcao na kaucu i poceo da placem...trebalo me je snimiti,izgledao sam ko psihijatrijski slucaj...kako su svi ostarili jbt...

steta nisam gledao njihov nastup, a gledao ih samo kad su izasli da podrze neke stone age sugavce tako sto su ponavljali isti rif tri miliona puta sa jos nekim bendom... pokusacu da skinem... jamesova brada je do jaja!!!

harvester:
e ljudi,ja sam plakao dok su svirali NEM...nzm koji mi bio,toliko mi misli prolazilo kroz glavu i ja se sklupcao na kaucu i poceo da placem...trebalo me je snimiti,izgledao sam ko psihijatrijski slucaj...kako su svi ostarili jbt...
Meni se isto desilo kada sam krenula da pustim snimanje nastupa Duran Duran. Ne znam zasto :confused: Tako mi doslo :roll:

Back