Little Nightmares

Redmond

Elita
Poruka
17.233
Jel igrao neko? Poput onih igrica kao što su Limbo ili Inside radi se o puzzle adventure mehanici gde kontrolišući malu devojčicu u žutoj kabanici (Six se zove) pokušavate da pobegnete iz ogromnog podvodnog industrijskog postrojenja koga vode nakazna humanoidna stvorenja... Atmosfera, priča, grafika su možda najbolji koje sam video do sad u bilo kojoj igrici...

Bacite pogled

Nedavno je izbačen i drugi deo gde je protagonista dečak Mono koji zajedno sa Šesticom iz prvog dela pokušava da pobegne iz tzv Bledog Grada... Nastavak je sigurno jednako dobar ako ne i još bolji od prethodnika...

Gledao sam dok je igrao bratic, ima dobru premisu da je curica zapravo mali kanibal, ali volio bi da je graficki stil malo drukciji.
Znam da su autori igre namjerno grafikom isli u smjeru u kojem su isli, cak mi grafika u igri nikada nije bila presudna, ali mislim da bi bilo bolje s graficki puno mracnijom atmosferom.
Nesto slicno mi je i sa Sweeney Todd, da nema onog musical elementa, bilo bi super.

Nisam je igrao, gledao sam je, dobro zamisljeno ali graficki pomalo komicno-groteksno.

Gledao sam dok je igrao bratic, ima dobru premisu da je curica zapravo mali kanibal, ali volio bi da je graficki stil malo drukciji.
Znam da su autori igre namjerno grafikom isli u smjeru u kojem su isli, cak mi grafika u igri nikada nije bila presudna, ali mislim da bi bilo bolje s graficki puno mracnijom atmosferom.
Nesto slicno mi je i sa Sweeney Todd, da nema onog musical elementa, bilo bi super.

Nisam je igrao, gledao sam je, dobro zamisljeno ali graficki pomalo komicno-groteksno.
Meni je upravo grafika bila top, ako je nešto inspirativno za posao 3d umetnika onda je to ovakva igrica

Meni je upravo grafika bila top, ako je nešto inspirativno za posao 3d umetnika onda je to ovakva igrica
Slazem se da je top, kao sto sam napisao, autori su i htjeli ici u tom smjeru, ali meni vise odgovaraju sa Silent Hillovskom atmosferom ako je rijec o hororu.
Ja sam recimo jedan od onih koji nikada u zivotu nije igrao nijedan dio GTA, ali njihov naturalisticki Manhunt obozavam.
Znam da zvucim kao totalni bolesnik.

:mrgreen:

Kada prvi put ides igrati, ostavi gorak okus u ustima, ali sto dalje igru usavrsavas, to ti se vise osladi.
Ne zelim se hvaliti, ali doktorirao sam je.

Od pocetka do kraja, na najvisoj razini tezine svaki put dobijem 5/5 zvjezdica, bez da mi ijednom lik pogine:

Tako sam Tenchu na PS 1 & 2 doktorirso.

Back