Литије против литијума

Alter_Ego_

Stara legenda
Poruka
88.869
Ми, српске патриоте и верници Српске православне цркве, позивамо нашу Цркву да поведе своје стадо у борбу против зла које се надвило над нашом мајком Србијом!

Српска православна црква мора да стане уз свој народ и поведе га у мирну борбу против литијума, кроз литије,

попут борбе коју је наша Црква мирно водила против ненародног режима Мила Ђукановића, мафијаша који је украо државу, тј. друго око у глави.

Као што је СПЦ (МЦП) спасила Црну Гору од ненародног режима, на исти начин мора да доведе до спасења и Србије од зла које годинама уништава нашу лепу земљу.

Church_in_the_Adriatic_Valley_3.jpg
155019.jpg

Mada mislim da je mnogo efikasnije od eventualnih (u sustini moze li ko da zamisli da ce SPC da se usprotivi) litija koje predvodi SPC je blokiranje drumova, mostova, Dedinja, Beograda na Vodi itd od strane obicnog naroda i svakoga drugoga ko zeli da spreci eventualnu ekolosku katastrofu.
Jer nece vas ni Gospod Bog ni SPC spasiti od katastrofe ako se sami ne spasite.

Gledam te skupove protiv iskopavanja i vidim tačno ono što sam oduvek znao: Skupljaju se ljudi koji su direktno ugroženi, tj. njihova imovina. Ostale baš zabole. Isto tako, ovi što su ugroženi u Loznici ne bi išli u Žagubicu da se bune protiv rudnika koji se tamo planira, ili protiv Gaspromovog bušenja po Vojvodini.

Filozofija ''Ja. Meni. Moje.''

E upravo zahvaljujući takvim našim osobinama AV vlada ovoliko dugo. I još će.

Ми, српске патриоте и верници Српске православне цркве, позивамо нашу Цркву да поведе своје стадо у борбу против зла које се надвило над нашом мајком Србијом!

Српска православна црква мора да стане уз свој народ и поведе га у мирну борбу против литијума, кроз литије,

попут борбе коју је наша Црква мирно водила против ненародног режима Мила Ђукановића, мафијаша који је украо државу, тј. друго око у глави.

Као што је СПЦ (МЦП) спасила Црну Гору од ненародног режима, на исти начин мора да доведе до спасења и Србије од зла које годинама уништава нашу лепу земљу.

155019.jpg
Pa vi opozicionaši ste navodno veliki evropejci i valjda se zalažete da se Crkva ne meša u politiku.

Gledam te skupove protiv iskopavanja i vidim tačno ono što sam oduvek znao: Skupljaju se ljudi koji su direktno ugroženi, tj. njihova imovina. Ostale baš zabole. Isto tako, ovi što su ugroženi u Loznici ne bi išli u Žagubicu da se bune protiv rudnika koji se tamo planira, ili protiv Gaspromovog bušenja po Vojvodini.

To je zato što su vladajući slojevi preko države uništili filantropski duh u društvu i kosmopolitizam. Država i religija su najveće zlo na kugli zemaljskoj.

Којим парама да путују из једне варошице у другу? То је сиротиња.

У Србији се та традиционална дешавања народа десе или у великим градовима, или ако неко плати и организује превоз.

Којим парама да путују из једне варошице у другу? То је сиротиња.

У Србији се та традиционална дешавања народа десе или у великим градовима, или ако неко плати и организује превоз.
Ma nije tu problem novac. Problem je naša tradicionalna bezosećajnost za drugoga. Da je neko po gradovima organizovao proteste zbog skrivanja dva minuta snimka nesreće sa naplatne rampe, došlo bi dvadesetak ljudi po gradu u proseku.

Kažem ti, ovde je sad svima frka jer se plaše da će njihova imovina da strada.

Ma nije tu problem novac. Problem je naša tradicionalna bezosećajnost za drugoga. Da je neko po gradovima organizovao proteste zbog skrivanja dva minuta snimka nesreće sa naplatne rampe, došlo bi dvadesetak ljudi po gradu u proseku.

Kažem ti, ovde je sad svima frka jer se plaše da će njihova imovina da strada.
Narod postoji samo kao pojam. Svrha naroda ogleda se jedino u ratu.

Народ само треба да види мапу издатих дозвола, па ће схватити колико је сати

155019.jpg
Да ли би граматички било исправно да се тема назове

Литијама против литијума

?
Auuuuu, već vam projekat preuzeše vaši ideološki neprijatelji? Kada da očekujemo da se i Vučić pridruži?

Back