miamia Zainteresovan član Poruka 439 19.02.2006. u 02:28 - Literatura #1 Molim clanove da mi, ako im nije smor, preporuce neku knjigu na temu osnova fotografije. Unapred zahvalan . . .
Molim clanove da mi, ako im nije smor, preporuce neku knjigu na temu osnova fotografije. Unapred zahvalan . . .
Espanol Poznat Poruka 8.305 22.02.2006. u 00:49 - Literatura #2 miamia: Molim clanove da mi, ako im nije smor, preporuce neku knjigu na temu osnova fotografije. Unapred zahvalan . . . Kliknite za proširenje... Jedna od najboljih koju mogu da ti preporučim je "Elementarna tehnika fotografije" od profesora FPU Dragoljuba Kažića.
miamia: Molim clanove da mi, ako im nije smor, preporuce neku knjigu na temu osnova fotografije. Unapred zahvalan . . . Kliknite za proširenje... Jedna od najboljih koju mogu da ti preporučim je "Elementarna tehnika fotografije" od profesora FPU Dragoljuba Kažića.
T titageo Početnik Poruka 2 20.03.2006. u 21:58 - Literatura #3 da li je knjiga "elementarna tehnika fotografije" knjiga o analognoj ili digitalnoj fotografiji? pozdrav
da li je knjiga "elementarna tehnika fotografije" knjiga o analognoj ili digitalnoj fotografiji? pozdrav
miamia Zainteresovan član Poruka 439 20.03.2006. u 23:08 - Literatura #4 Mislim da je o analognoj jer, koliko sam uspeo da saznam, izdanje je '73-'74 . . .