listovi

kreki samuraja

Buduća legenda
Banovan
Poruka
32.028
Pokušavam gimnastikom da izdužim nogu, tačnije potrebno mi je da izdužim listove, odnosno da im smanjim mišiće, odnosno
konkretno mi najviše smeta članak koji preti da postane deblji, kao i celokupan list, te smatram da je jedino rešenje da ih izduži
. radila sam vežbu kada se saviješ sa pravim kolenima do poda i onda dižeš na prste al mi se čini da mi to samo još + širi list i pravi sportski izgled noge a ja bi to samo izdefinisala i tonirala bez da se .ih činim švarcenegerskim,

clanak koji preti da postane deblji je posledica genetike..ne mozes da ga izbegnes osim sto takve osobe obicno imaju sindrom teskih nogu..problem sa perifernom cirkulacijom, zadrzavanje vode u nogama..
jedini nacin da se boris je da konstantno kilazu odrzavas optimalnom..ne znam kakva ti je struktura tela, ali cesto zene za masnoce nagomilane na listovima misle da je muskulatura..

clanak koji preti da postane deblji je posledica genetike..ne mozes da ga izbegnes osim sto takve osobe obicno imaju sindrom teskih nogu..problem sa perifernom cirkulacijom, zadrzavanje vode u nogama..
jedini nacin da se boris je da konstantno kilazu odrzavas optimalnom..ne znam kakva ti je struktura tela, ali cesto zene za masnoce nagomilane na listovima misle da je muskulatura..

okej. jedina prednost mi je visina od 178, pa samim tim ni list mi nije mali, tj, nije kratak. ali mi je obim gležnja 22.5 a obim lista 34.5
imam jasno prepoznatljiv mišić na listu ako me shvataš, oću da ti kažem vidi se mišić, nema tu masnog(ili bar vidljivog masnog). poenta je da ja nisam imala te listove do recimo početka ove godine, možda treba da prestanem da pešačim do mere od ponekada i 15 km na dan ili da promenim obuću u kojoj trčim, ili ima veze i što trčim po asfaltu a ne po zemlji.
a ti dzordze, kakve veze imaju štikle, nosim ih možda jednom ,dvaput nedeljno na par sati.

A kako nemaju pogledaj se na njima u ogledalo kad hodas pa ces videti koja je to vezba jer se na prste oslanjas..sto se inace radi kao trening za list..ili kao penjanje uz stepenice..neizbezno

u jeeeebote :o, ja sam sve vreme mislila da će mi to istanjiti list, pa prošle godine sam celo leto i jesen pravila lične revije u štiklama po kući, da nisu otekli od toga

dive je u pravu.to je genetika,a clanci sa godinama mogu biti samo veci,manji nikako.ako ti keva ima takve zglobove sanse su jako male da tebe zaobidje.
a za misic je george objasnio stalno stikle ---> noge ko piksi

Ne znam je li prava tema,ali vidim da se ovdje priča o listovima.
Ja trčim što pravilnije mogu.Trčim u košarkaškim patikama i po travi.Međutim,kasnije imam upalu samo lijevog lista i lijevog kvadricepsa.I lijevi list i kvadriceps mi je veći nego desni.Je li znate šta treba da radim,ili da posjetim doktora?

ja mogu da ti kazem da je normalno u odredjenoj meri jedna strana bude razvijenija . ako redovno trcis ne bi trebalo ni da imas upale. nije na odmet posetiti lekara u svakom slucaju...

Back