Listerin

candys

Zainteresovan član
Poruka
155
Da li je ste koristili Listerin tecnost za ispiranje usne duplje?? Da li se razredjuje u vodi? Da li je imao efekta kod vas?Procitala sam dosta i pozitivnih i negativnih komentara, od pozitivnih da je zaista ima efekta, a od negativnih da je mnogo jak, isusuje usnu duplju odn. sluzokozu i jedan strani clanak da je mnogo stetan i da moze da izazove mnoge bolesti :eek:

ma bre odlichan je listerin sjajan je zapravo ali naravno kao dodatak pranju zuba nikako kao zamena.

imash plavi i zeleni, meni je zeleni nekako vishe kul, ne razblazuje se samo se sipa jedan onaj njegov chep i to se promulja u ustima tridesetak sekundi i ispljune.

e sada... listerin koshta koliko, 500 kinti? zato shto je izvikan. imash zamenu koju sam nedavno i sam pocheo da koristim. Genera se zove firma, koshta oko 200 kinti, ima duplo vishe nego listerina i malko je blaza shto je koliko vidim taman ono shto tebi odgovara.

ali tipa potpuno je ista efikasnost, listerin je dosta skuplji samo zato shto je, kako rekoh, izvikan.

Poslednja izmena:
Da li je ste koristili Listerin tecnost za ispiranje usne duplje?? Da li se razredjuje u vodi? Da li je imao efekta kod vas?Procitala sam dosta i pozitivnih i negativnih komentara, od pozitivnih da je zaista ima efekta, a od negativnih da je mnogo jak, isusuje usnu duplju odn. sluzokozu i jedan strani clanak da je mnogo stetan i da moze da izazove mnoge bolesti :eek:

sve ti moze izazvati "mnoge bolesti",
covek se razboljeva od dosade, nemara, traljavosti, prepustenosti, a ne od listerina.
jednom kocopernom duhu listerin nista ne moze,
tako da,
samo se buckaj, ali onda potpali tabane i napred, u zivot!!!:)))

Idi kod lekara za paradentozu on ce ti najbolje reci,ovako lako mozes da izazoves kontraefekat.

ne razblazuje se
meni ga stomatolog preporuci svaki put kad mi prilikom popravke zuba iziritira i desni
nema potrebe da ga koristis svih 365 dana, pasta uradi svoj posao kad se desni smire

Kod nas ima raznih fela, ima jak ko zemlja, pa malo slabiji (ali jos uvek jak), pa blazi, pa prihvatljivo blag i onda za smokljane obojena voda.

Ja osnovano sumnjam da su sve to razblazene varijante onog prvog, samo obojene u drugu boju.

Listerin je sjajna stvar. Ljudi uporedite stanje zuba kod sebe i svojih roditelja pa cete videti koji je to napredak. Videcete da je uobicajeno da deca koja su vodila racuna o higijeni imaju sve svoje zube u 40tim i 50 tim, a roditelji su prve zube vadili u 30tim.

Kod nas ima raznih fela, ima jak ko zemlja, pa malo slabiji (ali jos uvek jak), pa blazi, pa prihvatljivo blag i onda za smokljane obojena voda.

Ja osnovano sumnjam da su sve to razblazene varijante onog prvog, samo obojene u drugu boju.

Listerin je sjajna stvar. Ljudi uporedite stanje zuba kod sebe i svojih roditelja pa cete videti koji je to napredak. Videcete da je uobicajeno da deca koja su vodila racuna o higijeni imaju sve svoje zube u 40tim i 50 tim, a roditelji su prve zube vadili u 30tim.

pa ne koriste svi listerin, pa da je to razlog zdravijih zuba danas nego nekada

Back