Lista Korisnih Android Aplikacija/ Lista Dobrih Android Igrica

•Neki messenger mozda (WhatsApp ili Viber)
Musixmatch - Sjajna aplikacija za prepoznavanje pesama, a pritom vam odmah prebaci i na lyrics, tako da mozete da pratite pesmu. Sigurno vam se cesto desi da cujete neku pesmu, a ne znate kako se zove... :)
AccuWeather
Trello - bilo da vam treba za organizaciju nekog posla, ili za obican TODO list
FastScanner - Za skeniranje bilo kakvih dokumenata, i pravljenje PDF-a od toga. Aplikacija je super i cak automatski prepoznaje granice dokumenta gde treba da se crop-uje
Dropbox - Meni je posebno bitan zbog faxa, kako bih uvek mogao da imam sinhronizovane datoteke na svim racunarima, i pristup tim datotekama preko telefona kad god mi zatrebaju

Poslednja izmena:
•Neki messenger mozda (WhatsApp ili Viber)
Musixmatch - Sjajna aplikacija za prepoznavanje pesama, a pritom vam odmah prebaci i na lyrics, tako da mozete da pratite pesmu. Sigurno vam se cesto desi da cujete neku pesmu, a ne znate kako se zove... :)
AccuWeather
Trello - bilo da vam treba za organizaciju nekog posla, ili za obican TODO list
FastScanner - Za skeniranje bilo kakvih dokumenata, i pravljenje PDF-a od toga. Aplikacija je super i cak automatski prepoznaje granice dokumenta gde treba da se crop-uje
Dropbox - Meni je posebno bitan zbog faxa, kako bih uvek mogao da imam sinhronizovane datoteke na svim racunarima, i pristup tim datotekama preko telefona kad god mi zatrebaju

Predlozi su ti super, podrzavam sve. Messenger,WhatsApp, Viber nisam hteo sada da dodajem, bice uskoro klip o svim aplikacijama tog tipa, sada sam ovo odradio jer hocu da pocnem sa Youtube poslom, pa malo da pokusam da promovisem nalog, sakupim preglede i subscribes i uz put pomognem nekome :) Tako da ne brini se, bice puno toga novog :)

ne razumem ovu temu što bi se zamajavali da stavljate aplikacije u video mogučnosti su neograničene i svako će da predloži neku drugu aplikaciju, postoji na skoro svakom forumu o androidu 10 najboljih, 30 aplikacija koje "morate" imati sa opisima. Neka svako instalira koja mu je potrebna

ali ja predstavljam putem youtuba, sto kasnije moze na vise foruma i drustvenih mreza da se podeli, razumes? Pokusavam da pomognem i onima koji ne prate forume i da pomognem sebi ujedno :)

Back