Липосукција ?

• Začetnik teme Začetnik teme KraNp
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ма урадио сам ја гастрични бај пас ( Скратио желудац ) 2015. год. сад једем ко зец. Оно што ми је чудно јесте да је остао шлауф на мени и то баш велики.

Јел има нека од вас жена овде да је то радила, имао бих пар питања.
Liposukcija je isisavanje nagomilane masnoce,najcesce sa stomaka. To se ne vrsi samo kod zena,vec i kod muskaraca.Onaj,ili ona, ko se odluci
na liposukciju,mora biti spreman,da nakon uspesno izvedenog isisavnja dobije dosta jake bolove.Intezitet i trajanje bolova,ide od slucaja do slucaja.
Zene daleko lakse podnose liposukciju,od nas muskaraca,jer zene po pravilu,sve invenzivne metode,podnose daleko uspesnije .

Poslednja izmena:
Четри пута сам долазио до 105 кг и четри пута враћам на 125 а такоређи немам ни 100 гр желудца. Живим на плазмама, супама, пиреу, бананама. Јел истина да 1 кг тежине има еквивалент 2,5 литра сала ?

Ne znam.a zasto se tako hranis?
Од кад су ми скратили желудац, сви су ми се укуси помешали. Три године нисам пио воду него чај и сок јер ми је вода била бљутава. Већ пет година роштиљ ми има укус "куване гуме". Могу кувана јела али само са кором леба старог четри дана. Онај тазе ми смета.

Pa to je sasvim ok.mislim na kuvano jelo i koricu hleba
Ja sam jednom narucila postom neki preparat za mrsavljenje,ima vise od 20 godina,a bila sam vitka,nego mlada i glupa.pila sam mozda deset dana i bacila.godinu dana mi je sve sto jedem bilo bljutavo i neukusno.al opet sam jela

Ма урадио сам ја гастрични бај пас ( Скратио желудац ) 2015. год. сад једем ко зец. Оно што ми је чудно јесте да је остао шлауф на мени и то баш велики.
Mislim da to sto ti je ostalo ne mozes da resis liposukcijom, zbog strukture tkiva, nego mora rekonstrukcija otklanjanjem tog viska sa sve kozom

Mislim da to sto ti je ostalo ne mozes da resis liposukcijom, zbog strukture tkiva, nego mora rekonstrukcija otklanjanjem tog viska sa sve kozom
Ма нек' сјеку......нек' раде шта 'оће !! Ето....поклањам кожу коме треба због опекотина. Сало нека продају кућама које праве сапуне и креме. Да ми је само сјести једном ко човјек а да ми стомачина не дође под једњак. Смета ми и каиш кад само мало јаче утегнем. Јеббо матер.....бацих 'шес 'иљада евра на операцију мислећи да ће тежина спаси на макар 105 кг оно јок. Спало на 125. ја вежбама на собном тренажеру више пута скидао на 105 и чим станем пола године, ето га опет на 125.

Ма нек' сјеку......нек' раде шта 'оће !! Ето....поклањам кожу коме треба због опекотина. Сало нека продају кућама које праве сапуне и креме. Да ми је само сјести једном ко човјек а да ми стомачина не дође под једњак. Смета ми и каиш кад само мало јаче утегнем. Јеббо матер.....бацих 'шес 'иљада евра на операцију мислећи да ће тежина спаси на макар 105 кг оно јок. Спало на 125. ја вежбама на собном тренажеру више пута скидао на 105 и чим станем пола године, ето га опет на 125.
Консултуј се са др.
Вероватно имају неки начин да измере шта је вишак коже а шта сало. То је првенствено здравствени проблем, кожа је највећи орган. А после и естетски јер се сваки човек боље осећа ако пристојно изгледа :)
Срећно!

Консултуј се са др.
Вероватно имају неки начин да измере шта је вишак коже а шта сало. То је првенствено здравствени проблем, кожа је највећи орган. А после и естетски јер се сваки човек боље осећа ако пристојно изгледа :)
Срећно!
Добро.....може и то......да пристојно изгледам :) али ја бих на првом месту да уђем у продавницу и купим панталоне без потребе да их шијем или да вежем пертле.

Moj savet ti je da se maneš noža i da kreneš sa dijetom i treniranjem, vožnjom bicikla, plivanjem
Ta tvoja ishrana je pogrešna, moraš je bazirati na mesu, ribi, povrću, voću, jajima
Treba da unosiš po 2 l vode dnevno
I da se pokreneš
Da odeš kod nutricioniste i dobiješ savet za dijetu, izmeriš bazalni metabolizam i počneš sa ozbiljnim dnevnikom dnevno koliko kalorija unosiš i kojih namirnica
Jedino promena životnog stila dovodi do rezultata
I moraš da se trošiš, trčanje, bicikl, plivanje, teretana
Srećno!

Moram ti reći da bi ti životni stil morao trajno da se promeni ako hoćeš rezultat, ne dramatično u smislu da svaki dan treniraš po dva sata, ali bar tri puta nedeljno ozbiljna aktivnost i preporučeni jelovnik
Na žalost ako ne uvedeš izmene u život, nećeš stići do održivog rezultata
Tačno. Kod nutricioniste na konsultacije. Uz prepisani režim ishrane, disciplinu i fizičku aktivnost, može se trajno rešiti problem. To jest, ništa nije trajno...ali jedino tako se ubrzava metabolizam i razgrađuju masne naslage. Takođe mislim da je problem moguće rešiti bez noža, ali treba biti disciplinovan i uporan. Nož je "kvazi" rešenje. Površinski rešava problem (kozmetički).Neko trajnije rešenje je upravo to što si napisala. 👍

Жене......немате појма.......САМО НОЖ !!! :mrgreen: Читате ли ви мене уопште. Четри пута мршао по 30 килограма и стално враћао. Маните ме са тим причама о дијетама.

Back