Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Ja baš i nisam neki stručnja da bi mogo to sve pravilno da uklopim ipak je to još uvek samo za stručnjake iz IT tehnologija, možda Windows u buduće napravi novu verziju sistema na bazi Linuxa max zaštita i Full pakovanje opcija.
Где си ти видео виндовс са максималном заштитом!?
Сваки Мајкрософтов производ је порозан што због недовољне провере (услед рокова) што звог захтева безбедносних служби...
Evo ljudi došo sam i ja na red za remont pa neka neko napiše koja je najbolja verzija Linux za ovo što se traži u opisu teme, i neka ostavi kratko i jasno uputstvo za instalaciju u detalje ukratko ako je moguće sa besplatnom distribucijom hvala .
Овако, што се тиче играња на линуксу, да могуће је, али...
Осим емулатора типа "Winе" нове игре се могу инсталирати и преко Steam платформе која је писана за Линукс, већ дуже време steam не користи Wine за покретање својих игара на Линуксима. Преглед игара на Steam платформи које мопгу да се играју на Линуксу: store.steampowered.com/linux
По питању ГНУ/Линукс дистрибуција које могу да потерају игре... то већ зависи од произвођача игара и за који начин инсталације/покретања прогрма су се одлучили - осим бинарних пакета као што су .deb, .rpm и др ту су сада и разна друга независна решења која омогућавају да се исти програм покрене на различитим ГНУ /Линукс дистрибуцијама.
Ипак, обзиром да је Стим (SteamOS) базиран на Дебијану дефинитивно препоручујем дистрибуције базиране на Дебијану.
Ако пак волиш по нешто и на српском да ти буде препоручујем дистрибуцију базирану на Дебиану али припремљену за домаће кориснике Сербиан.
Иначе ако ти рачунар служи само да би играо игре у том случају инсталирај Виндовс и нађи неки добар сервис да ти га они одржавају да се не би мучио...
Open Sollaris је био бесплатан док је постојао- када је Orakle купио Sun Microsystems врло брзо су укинули опен соларис.... Open solaris није био део Линукс света већ је био засебан оперативни систем али је користио сва решења која су кориштена и на Линуксима...
Open Sollaris је био бесплатан док је постојао- када је Orakle купио Sun Microsystems врло брзо су укинули опен соларис.... Open solaris није био део Линукс света већ је био засебан оперативни систем али је користио сва решења која су кориштена и на Линуксима...
Ma Unix je standard. Naveo sam koji Linux je registrovan kao Unix https://en.m.wikipedia.org/wiki/EulerOS
ali recimo nijedan od BSD nije registrovan kao Unix, pa čak ni Illumos koji je fork open solarisa..
I ja koristim Linux. Ali nisam pokušao instalirati nijednu igru. Većina ljudi želi probati s Wineom, ali mislim da ovaj program ne podnosi tako velike stvari.
I ja koristim Linux. Ali nisam pokušao instalirati nijednu igru. Većina ljudi želi probati s Wineom, ali mislim da ovaj program ne podnosi tako velike stvari.
Зависи, није толико до величине колико од неких других детаља...
Ипак за оне који желе последње наслове који не излазе и за линукс (макар и преко Стима) онда ипак нека конзоларешава проблем...
Додуше велики део играчаигра преко виндовса пиратизоване игре тако да ту виндовс једини помаже