Lineage Eternal

Ovo i jeste L3, i meni je mrsko da priznam ali deluje bolje od D3, vise je realnije dok D3 vuce na WoW fazon, nema one gotike kao u kecu.
No sta je tu je, ako bude bila free igra tj, ako se ne bude placalo mesecno verovatno cu da kupim.

Ovo i jeste L3, i meni je mrsko da priznam ali deluje bolje od D3, vise je realnije dok D3 vuce na WoW fazon, nema one gotike kao u kecu.
No sta je tu je, ako bude bila free igra tj, ako se ne bude placalo mesecno verovatno cu da kupim.

Pa d3 je sranje za debile, za klince i mame itd...
Nego nije to l3 pravi. Lineage 2 je pre svega bio sandboxy mmorpg sa zamokovima kontrolom, borbama alijansi itd. Ovo je vise neki hack n slash.
Pa bolje ti je uvek za mmo da ga platis, jer u suprotnom ima ona prodavnica pay 2 win, pa je besmisleno igrati. Najbolje su ti subscription based igre.

Nisam neki gejmer od kada sam davno zavrsio osnovnu skolu, jedino sta sam igrao od tada je D2 i sada sam se vratio na D3, uglavnom ovo mi je zapalo za oko pa vredi sacekatiu i zaigrati.
D3 nije sranje, moze da se igra ali nikada nece prevazici keca, igra je jedna od najlepsih ikada napravljenih, iako nije tolika igrivost uzivanje je gledati sve te detalje, ja sam se dobro zabavio i sada cekam exp pack i nadam se moju omiljenu druid klasu.
Mozda si u pravu da ovo nije L3 ali kako su mi rekli jeste, ne znam niti me zanima, uglavnom bruka je.
Ne volim ta mesecna placanja, volim da platim i da zavrsim sa time, kao sto je Guild Wars mada nikada nisam igrao tu igru, ali koliko znam kupis i igras bez nadoknade.

Nisam igrao Lineage 1 ili 2, jer mi rec "grind" budi neku nelagodu, tako da imam predrasude prema i ovoj igri.
Gameplay deluje zanimljivo moram priznati, samo je pitanja da li ce ovo biti MMORPG kao i prethodne igre ili ce biti instancirano sa random dungeonima i svetom van player habova.

Ne verujem da cu igrati ovo, posebno ako ne bude potpuno free to play (a vec sam nasao dovoljno MMO igara za do kraja godine) tako da sam miran. U svakom slucaju lepa promena.

Back