Lindex

baby girl 91

Veoma poznat
Poruka
10.591
Poznati Švedski brend Lindex, otvorio je svoju prodavnicu u Mercator centru u Beogradu.
Kako nikad nisam imala prilku da budem u toj radnji, juce sam otisla.
Imaju bas zanimljivih stvari, a i nisu skupi.
Za odjecu provjereno znam da je kvalitetna, jer mi se sestra donosila iz Švedske.
Vidjela sam par majica skroz slatkih i jednu suknjicu, ali nisam ni imala mnogo vremena za obilazak, jer sam kasno dosla.
:)
Da li neko od vas ima njihovu odjecu? Kako ste zadovoljne kvalitetom, dizajnom...?

ja sam kupila tuniku-džemper ovdje u bl prosle zime..platila ga 40tak eura..

nekvaliteteniju stvar od njega nisam imala... nakon 2 pranja sam ga bacila jer je su sa njega nenormalno otpadale sitne dlačice a i razvuče se nakon 1 nošenja najstrašnije..

Poznati Švedski brend Lindex, otvorio je svoju prodavnicu u Mercator centru u Beogradu.
Kako nikad nisam imala prilku da budem u toj radnji, juce sam otisla.
Imaju bas zanimljivih stvari, a i nisu skupi.
Za odjecu provjereno znam da je kvalitetna, jer mi se sestra donosila iz Švedske.
Vidjela sam par majica skroz slatkih i jednu suknjicu, ali nisam ni imala mnogo vremena za obilazak, jer sam kasno dosla.
:)
Da li neko od vas ima njihovu odjecu? Kako ste zadovoljne kvalitetom, dizajnom...?

....imam svasta nesto kupljeno kod njih, bas u Svedskoj, i sebi i deci.....sve je kao i onda kad je kupljeno....i vec i carape, i
majice...neke divne salove sam takodje kod njih kupila, predivno izgledaju kao cipka....i nikakvo pranje im nije "doakalo"
identicni su kao i onda kad sam odlucila da ih kupim....
....svima koji se dvoume od mene sve preporuke...

...ne bi trebalo ni da su u prodavnici, ja jos nisam isla da vidim sta je i kako na licu mesta..ali ono sto imam njihovo prezadovoljna sam...a imaju bas sirok asortiman robe...

Lepe stvari ( mama i ja smo zimus kupile svaka po dva tri dzempera), dobre velicine i lepi modeli ali visoke cene.
NIsam sigurna da li se isplati davati toliko para s ozirom da kvalitet robe za nase trziste uglavnom i nije isti kao u svetu...

Back