Stannis Baratheon
Aktivan član
- Poruka
- 1.939
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidis ja sam skorpija i vodolije me bas voleskorpije niko ne voli
da ih voli, ne bi trazili na forumu verbalizovanu podrsku.... obicno jedna drugoj![]()
Vidis meni je Lilith u Skorpiji u 5 polju a tu je i pluton i juno i Skorpije znaju da me privuku sexualnoMoj Lilith je u Biku u 5 polju, u konjukciji sa Jupiterom a tu je i Fortuna, pa je to mozda jedan od razloga zasto me sexualno mnogo pale Bikice![]()
Da, 5 polje simbolizira kome mi poklanjamo ljubav, a 11 ko nama, Lilith predstavlja " tamnu" stranu sexualnosti, on je sef " tamne strane Mjeseca". Razuzdanost i grijeh, perverzije i prezir etike i morala. To je Lilith.Vidis meni je Lilith u Skorpiji u 5 polju a tu je i pluton i juno i Skorpije znaju da me privuku sexualno
E a meni je 11 polje u znaku Bika i privlacim Bikice i lepe se za mene,prelepe su i osecam da me razumeju,cim zena ima Bika u natalu razume me i privuce me taj mir koji pruzaju i njihov izgled na koji nisam imun,ne bih imao nista protiv da ozenim neku ili imam decu sa njomDa, 5 polje simbolizira kome mi poklanjamo ljubav, a 11 ko nama, Lilith predstavlja " tamnu" stranu sexualnosti, on je sef " tamne strane Mjeseca". Razuzdanost i grijeh, perverzije i prezir etike i morala. To je Lilith.
Logicno da osim sto te emotivno privlace Skorpije da te osim emotivnih potreba usputno jako sexualno pale, meni je to sa Bikicama.
U Skorpiji mi je 11 polje, vise one pokazuju naklonost prema meni nego ja prema njima ali znmale su me i Skorpije sexualno privuci, mada ni blizu kao Bikice ili Vage.
Nije tako drugar. Da smo svi isto krojeni bilo bi suvise dosadnodobro
vole te samo uvrnuti
isti istog prepoznaje
Tebi je cini mi se i Descedent u Jarcu tj vrh 7 kuce koji simbolizira partnerke i logicno da ti sem Jarcica odgovaraju djevojke cije licne planete, posebno Sunce, MArs, Venera rade konjukciju i trigon na to tvoje 7 polje, a stvar sa Bikicama se jos vise pojacava to sto ti Bik pada u 11 kucu, pa te vole.E a meni je 11 polje u znaku Bika i privlacim Bikice i lepe se za mene,prelepe su i osecam da me razumeju,cim zena ima Bika u natalu razume me i privuce me taj mir koji pruzaju i njihov izgled na koji nisam imun,ne bih imao nista protiv da ozenim neku ili imam decu sa njom
Skorpije su spremne da idu u vatru i ne napustaju iako nisu lepe veste su u ljubavi imaju dusu koja izgara i guraju te da se boris i da imas rane izlacice te,one imaju tu moc transformacije da to lose pretvore u dobro,neces videti zenu u znaku Skorpije sa slabicem ako jeste onda pati pati mnogo
Uvek sam osvajao i nemam nista protiv borbe i osvajanja,lepo je i kad devojka osvaja mene,to je bilo sa ovom poslednjom sto ima Mesec u Ovnu.Svaka sa Mesecom u Ovnu mi lici na Leighton meesterTebi je cini mi se i Descedent u Jarcu tj vrh 7 kuce koji simbolizira partnerke i logicno da ti sem Jarcica odgovaraju djevojke cije licne planete, posebno Sunce, MArs, Venera rade konjukciju i trigon na to tvoje 7 polje, a stvar sa Bikicama se jos vise pojacava to sto ti Bik pada u 11 kucu, pa te vole.
Malo je problem sto su ti Mjesec u Vagi( zenski princip, priroda zene kakvoj tezis i kakva ti prirodno pripada) u kvadratu sa tim vrhom 7 polja, pa nalijeces na djevojke sa kojima treba da se " boris", da bi iskazao svoju naklonost prema njima i da bi ih pridobio.
kako ste vi skrojeni nemam pojmaNije tako drugar. Da smo svi isto krojeni bilo bi suvise dosadno![]()