lilihip

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

dive

Legenda
Poruka
61.234
asocijacija mi je bila slikovna ilustracija koju je perfect postavila na drugoj temi - lilihip prekriven pilulama

sakupili ste godina koliko jeste
neke stvari su se usput na nama kvarile, mi ih popravljali da bi duze trajali
da li u ovom trenutku uzimate neke lekove
ne morate da navodite koje ukoliko ne zelite
ako uzimate, koliko tabletica uzimate na dnevnom nivou
da li ste zavisni od farmakologije

ne hvala Bogu

- - - - - - - - - -

mada bi mi ponekad dobro leglo neko Bromazepamče, ali kažu da je potrebno da ih piješ redovno da bi imalo efekta dugoročno gledno, a ja to ne želim

- - - - - - - - - -

nema ništa od teme, jer će retko ko da napiše kako guta lekove

asocijacija mi je bila slikovna ilustracija koju je perfect postavila na drugoj temi - lilihip prekriven pilulama

sakupili ste godina koliko jeste
neke stvari su se usput na nama kvarile, mi ih popravljali da bi duze trajali
da li u ovom trenutku uzimate neke lekove
ne morate da navodite koje ukoliko ne zelite
ako uzimate, koliko tabletica uzimate na dnevnom nivou
da li ste zavisni od farmakologije
sta uzimas ti?ksanaks,bensedin,rivotril,bromazepam,lorazepam,demetrin...,ono kada ti je loše?

mada bi mi ponekad dobro leglo neko Bromazepamče

Ja gutnem pola bromazepama ponekad, ceo mi je mnogo jak odjednom.... Radi odmah, lažu dušmani.

Ali nisam zavisnik od lekova, ja sam stara škola, alkoholišem se, uglavnom.
I ne smatram da je biti trezan i pribran u svako doba dana i noći vrlina samo po sebi.
Kola ne vozim, u saobraćaju ne učestvujem, druge ne ugrožavam.

Poslednja izmena:
Ja gutnem pola bromazepama ponekad, ceo mi je mnogo jak odjednom.... Radi odmah, lažu dušmani.

Ali nisam zavisna od lekova, ja sam stara škola, alkoholišem se, uglavnom.
I ne smatram da je biti trezan i pribran u svako doba dana i noći vrlina samo po sebi.
Kola ne vozim, u saobraćaju ne učestvujem, druge ne ugrožavam.

ma ok, znam da radi odmah, popio bi ranije dok sam imao problema...i pomogne i taj jedan...nego kao poželjno je da se to pije na duge staze, kažu jedni, a drugi da se stvara zavisnost
u svakom slučaju treba da se izbegava

ma ok, znam da radi odmah, popio bi ranije dok sam imao problema...i pomogne i taj jedan...nego kao poželjno je da se to pije na duge staze, kažu jedni, a drugi da se stvara zavisnost
u svakom slučaju treba da se izbegava

Imam drugare koji su na raznim lekovima za smirenje, i nisu ih izabrali odokativno, nego im je lekar prepisao po meri.
Vidim da su produktivniji nego ranije, ali sada su kao duhovi --------------------- nema ljutnje, ni veselja... a to baš i nije privlačno... ali ok, ako je njima bolje.

Imam drugare koji su na raznim lekovima za smirenje, i nisu ih izabrali odokativno, nego im je lekar prepisao po meri.
Vidim da su produktivniji nego ranije, ali sada su kao duhovi --------------------- nema ljutnje, ni veselja... a to baš i nije privlačno... ali ok, ako je njima bolje.

pa ko zombi...ubije emocije...i dobre i loše...postaneš bezdušan

Back