like it,took it :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma slikacu je da vidite koliko lichi na chupku, inace ne zanima me ta klinka.......
provalio sam da joj se svidjam, ali samo neka ona fura sa svojim vrshnjacima........
objashnjenje: Chempa je lik iz Shtrumfova, Gargamelov pomocnik....... iz istog crtaca, bi eventualno mogli da budu: Dovla - veliki shtumf i shushu - shtrumfeta.........
a Boki me podseca malo na denisa vragolana.......

Clyde_the_Glide:
provalio sam da joj se svidjam, ali samo neka ona fura sa svojim vrshnjacima........

Ma kad se toliko lozi na tebe, iskoristi to...danas se klinke....Mare, smekeru...

Clyde_the_Glide:
objashnjenje: Chempa je lik iz Shtrumfova, Gargamelov pomocnik....... iz istog crtaca, bi eventualno mogli da budu: Dovla - veliki shtumf i shushu - shtrumfeta.........

hehehe...Dovla veliki strumf... :lol: shushu strumfeta...hehe.. Pa dobro, Shushu i izlgeda tako, pogotovo kad je jedino zensko na skupu forumasa....a za Alexxx-a...:lol: :lol: :lol:

Clyde_the_Glide:

Ma da, da vidis kako komsije beze od mene... :lol:

@Boki: ma neka, hvala, dete je to, ne radi ta nishta, cim ne izlazi u trezor i kankan, ona eventualno ode do grada i proseta se sa deckom po kalishu........ uvek su te fine bile stidljive, a ove drcne, sto su ranije pocinjale, o njima ne bih mnogo da pricam.......

Clyde_the_Glide:
ma slikacu je da vidite koliko lichi na chupku, inace ne zanima me ta klinka.......

:(:lol:...'os to reci da ti se ja ne svidjam.....o's to da kazem da sam ja ruzna............ccccc........to se od tebe nesam nadala....:lol::lol::lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back