Alexxandar
Ističe se
- Poruka
- 2.776
Kenny 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Clyde_the_Glide:provalio sam da joj se svidjam, ali samo neka ona fura sa svojim vrshnjacima........
Clyde_the_Glide:objashnjenje: Chempa je lik iz Shtrumfova, Gargamelov pomocnik....... iz istog crtaca, bi eventualno mogli da budu: Dovla - veliki shtumf i shushu - shtrumfeta.........
Clyde_the_Glide:a Boki me podseca malo na denisa vragolana.......
Clyde_the_Glide:ma slikacu je da vidite koliko lichi na chupku, inace ne zanima me ta klinka.......
provalio sam da joj se svidjam, ali samo neka ona fura sa svojim vrshnjacima........
objashnjenje: Chempa je lik iz Shtrumfova, Gargamelov pomocnik....... iz istog crtaca, bi eventualno mogli da budu: Dovla - veliki shtumf i shushu - shtrumfeta.........
a Boki me podseca malo na denisa vragolana.......
ma ne samo kazem da mi je 91 godishte, previse mlado@Cupka@:...'os to reci da ti se ja ne svidjam.....o's to da kazem da sam ja ruzna............ccccc........to se od tebe nesam nadala....
![]()
ja bi nju sliko u glavu, a ne u hardcore pozma, al ste perverzni.........trick-trick:mare odao si se sa slikanjem,dzabe se sad izvlachish...
skromnost je oduvek bila tvoja vrlinaClyde_the_Glide:ispade da sam ja jos najnormalniji
imam utisak da si ti ta, samo nas lozis da si iz bosne......@Cupka@:@clyde
......nadam se da nisi razmisljao pre nego si ovo napisao?!...
..a da si perverzan...'vala jesi...
![]()
pa kazem ja da nisam neki perverznjaktrick-trick:3-4
pa to i nije toliko perverzno,pazi samo na upalu mishica