- Poruka
- 129.873
Ljudi..ko je ovaj lik?
Kako je doslo do toga da se njegova faca pojavljuje na toliko mimova?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema šanse da je to. Već sam koristio različite AI koji rade sa licem i ništa ne može ovako.nije li napravljen AI načinom? mada ne deluje tako![]()
Nema šanse da je to. Već sam koristio različite AI koji rade sa licem i ništa ne može ovako.
Pokazaću ti neke primere koje AI radi sa licem. Ovo je Midjourney AInaravno ali eto![]()
Pokazaću ti neke primere koje AI radi sa licem. Ovo je Midjourney AI
![]()
![]()
Moguće da su još više usavršili sada. Nisam mesecima pratio situaciju. Ranije si mogao da dobiješ free trial, sada toliko ljudi vrši zahteve da je nemoguće za njih. Platiš im i onda imaš privilegiju. Ali prompt ti može biti šta god. Možeš reći i koja tehnika da se koristi i ako želiš da bude u stilu pikasa. Znači perfekcija šta radi. Najjači AI za umetnost ubedljivo na tržištu.koliko dobrooooo
Srba Srbenda.![]()
Ljudi..ko je ovaj lik?
Kako je doslo do toga da se njegova faca pojavljuje na toliko mimova?
aaa a zato je Baja , jer je iz Bajine bašte@Admin Sredoje Ja sam citao da je to lik neki iz Bajine Baste. Sad koliko je tacno ne znam.
aaa a zato je Baja , jer je iz Bajine bašte
on je svako od nasLjudi..ko je ovaj lik?
Od prvih reči tvog posta sam znao kako će da se završiOvo je istina. Toliki smo raspad od Srba. Gledam neku temu pre neki dan kako je privilegija biti Srbin, nije nego. Niko se ne pomaže kad ode preko. Samo kukaju kako je teško i kako nemaju para. Meni tetka nije htela ništa da sredi..