lik iz spota??>>

• Začetnik teme Začetnik teme Jedna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ma, Whitney, Mariah, Jenifer Rush (originalna verzija The Power Of Love) i Laura Branigan (Self control; ove dve nisu kic) apsolutne vokalcine u poslednjih 20-ak godina.
A sad pravac muzike kod prve dve je malo...

Whitney mi je slaba tacka, i necu sada da se raspisem bacajuci se u filozofiju. Eto, od svih patetika, nju jedino cenim. :oops: :cry:

pocnete temu o preslatkom decku(i ja se slazem da je presladak :oops: :wink: )a zavrsite pljuvanjem maraje i whitney.i mene interesuje kako se zove,divan je.a sto se ove dve tice,njij\h dve kakvu god muziku imale,imaju fantastican talena,za sta se ne bi moglo reci za ostale,kako nase tako i strane pevacice,naravno cast izuzecima.

Da ne otvaram novu temu, ima ih mnogo, a znam da nema nesto veze sa ovom, a kada vec spomenusmo Whitney i Mariah, da nastavim u vezu njih. Evo kakav bih ja zenski band napravio:
Whitney Houston, Mariah Carey, Celine Dion, Tina Turner, Cher i Anastacia.
Sest zivih legendi komercijalne i manje komercijalne muzike. Jedino bih imao malo problema da ubedim Cher i Tinu Turner da se vrate muzici i Whitney da ostavi drozicu...

wild_child:
snaja88:
Jedna:
Da Li Neko Zna Ime Preslatkog Lika Iz Spota One Glupace Maraje Keri "We Belong Together"? :?:
Da je gloopaca,to jeste.
I ja sam mozgala kad sam 1. put videla tog decka,jer ga vec znam odnekle. On je iz one serije 'Dinotopija' sto je u vise nastavaka isla na B92

A vi ste komshinice pa pijete kaficu zajedno,kad ti znas da je glupa? :roll:

ma garant...ne bi ona to tek tako rekla... :D :wink:

Dobro...ako cjete da vredjate Maraju Keri,onda stvarno,ajmo na temu za ljigavce...
Svejedno,mozda moze nekako da se nadje ime tog lika,koga zanima...Meni je nesto antipatican...izgleda kao iz popravnog doma...ono...nemam pojma :roll:

Lucky girl:
wild_child:
snaja88:
Jedna:
Da Li Neko Zna Ime Preslatkog Lika Iz Spota One Glupace Maraje Keri "We Belong Together"? :?:
Da je gloopaca,to jeste.
I ja sam mozgala kad sam 1. put videla tog decka,jer ga vec znam odnekle. On je iz one serije 'Dinotopija' sto je u vise nastavaka isla na B92

Mozda su u rodu, kazu da iver ne pada daleko od klade :wink:

wild_child:
Lucky girl:
wild_child:
snaja88:
Jedna:
Da je gloopaca,to jeste.

Mozda su u rodu, kazu da iver ne pada daleko od klade :wink:

e da,to mi nije palo na pamet...pa mozemo onda da je zamolimo da od njene rodjake trazi disk i autogram za nas.. :wink: ali samo za nas.. :D

Jedna:
Kako uopste mozes tako nesto da kazes za osobu koju ni neznas?I otkud ti znas da je ona glupa?Gluplji su ti ljudi koji nekog ocenjuju na osnovu izgleda ili neceg drugog a ni ne poznaju osobu.Uostalom ko si ti da ocenjujes ko je glup a ko nije? Devojka ima lep glas i po pesmama se vidi da je romanticna dusa...

Kako uopste mozes tako nesto da kazes za osobu koju ni neznas?I otkud ti znas da je ona glupa?Gluplji su ti ljudi koji nekog ocenjuju na osnovu izgleda ili neceg drugog a ni ne poznaju osobu.Uostalom ko si ti da ocenjujes ko je glup a ko nije? Devojka ima lep glas i po pesmama se vidi da je romanticna dusa...[/quote]

jedna ispravka,devojka ima prelep glas... :D :wink:

Lucky girl:
Kako uopste mozes tako nesto da kazes za osobu koju ni neznas?I otkud ti znas da je ona glupa?Gluplji su ti ljudi koji nekog ocenjuju na osnovu izgleda ili neceg drugog a ni ne poznaju osobu.Uostalom ko si ti da ocenjujes ko je glup a ko nije? Devojka ima lep glas i po pesmama se vidi da je romanticna dusa...

jedna ispravka,devojka ima prelep glas... :D :wink:[/quote]
Dobro je da se neko slaze samnom :wink:

Back